tisdag 19 juli 2011

Otrött ostimulerad okutad!

En bra sammanfattning på mig i kväll. Sova går inte. Hade tänkt mig ut och kuta en kortrunda men maken är ju social och pratsjuk när han kommer hem jättesent från jobbet. Så det blev en hundrunda i stället med musik i öronen, musik som triggade igång springsuget i benen. Men när jag kom hem var klockan tjugo över elva. To late. Så nu ligger jag här och bloggar med mobilen. Frustrerad och irriterad och rastlös.

Dagen har tillbringats med barnen. I stadsparken några timmar, det är bra där. Skittråkigt för rastlös mamma, men många barn, staket och grind med låsmojäng. Inte så enkelt för Anna att rymma med andra ord! Och det är riktigt bra!

I morgon blir det en repris på denna dagen, med ett undantag. Jag ska vara färdigombytt och uppvärmd när avlösningen kommer hem sent på kvällen, och jädrar vad jag ska springa då!!

Over and out!!

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

God morgon Ulrika! Jag är imponerad över din energi - vad duktig du är som springer! Hur lång tid tar det för dig att springa en mil? Själv springer jag bara på löpband, finns nån sorts spärr mot att bege sig ut bland folk... Springer inte så långt heller, runt 5 km på 30 minuter räcker gott för min del ;-) Men det var inte därför jag skriver till dig, det var det du skrev om grinden i parken. Svårt att rymma...? Egentligen bara för mammor enligt min åsikt. Grinden sitter ju ca 50 cm från marken, hur lätt som helst att krypa under för en liten vessla, så håll ögonen på lilla Anna! :-) Måste vara en man som konstruerat den, skickar en bild på din telefon så du får se vad jag menar! Kram Ragnhild

Ragnhild sa...

Ja, inte bild på din telefon då utan bild TILL din telefon skulle det vara ;-) Ha en bra dag!