söndag 26 juli 2009

Semester..

..vi ska åka på semester. Planen är Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Maja jag och Jonas var ju där förra året, liksom Anna men då i magen. Vi sov i stuga och jag hade sån jäkla foglossning att jag knappt sov en blund på den där tunna vidriga madrassen den natten! Men Maja älskade varje stund hos Pippi och de andra. Så dit får det bli.

Vi funderar även på att ta en sväng till Gränna. Bara för att det är så vackert där. Köpa polkagrisar (blä fy så kladdigt..) och så kanske en sväng till österlen, kanske Öland. Kanske glasriket. Vi har en dryg vecka på oss innan jobb kräver min närvaro. Allt detta ska avverkas tillsammans i en lånad tadaaa... husbil! Jisses, det ska bli spännande. Jag är verkligen ingen campingmänniska. Jag har faktiskt aldrig bott på camping i husvagn eller husbil tidigare. I segelbåt är jag däremot nästan uppvuxen i, om somrarna i alla fall, och det är ju faktiskt en typ av camping. Så det ska väl gå, antar jag!
Men vi åker inte förrän om ett par veckor.

Spännande!

1 kommentar:

Camilla sa...

Så mysigt det låter med semester där nere...skulle också vilja åka till Astrid Lindgren, men vi har väl ca 100 mil dit skulle jag tro. Kanske åker vi till Stockholm, dit är det bara 50 ;-) Ha en härlig semester!