måndag 20 juli 2009

Dagarna går och jag kan inte påstå att jag prioriterar inne-aktiviteter (läs dator)! Jag vill vara utomhus så mycket det går, och jag vill att barnen också ska vara ute! Så det är vi, till kvällen kommer! Underbart! Vädret är minst sagt växlande... häromdagen var vi ute med båten. Vi hamnade på Breviks udde, utanför Bohus malmön. En helt underbar plats. Sandstrand, och fina bad. Krabbfiske såklart och gott medtaget fika! En heldag! Det är såna där dagar som gör att man klarar av att överleva vinterstormarna i november!

Idag har vi varit på bvc med Anna-Panna. Vägt och mätt och gjort Boeltest. Ett hörseltest med pingla. Ua på allt :-) hon hade gått upp ett kilo sedan sist och väger nu 10.1 kilo som stolt åtta-månaders heffaklump! Bvc-sköterskan tycke såklart också att Anna var en fin tjej, och hon såg att AnnaP börjat använda pincettgrepp! Det har jag inte ens sett... men nu blir jag inte ens fundersam längre på allt smått otyg som jag kan hitta i munnen på henne! Suck!

Idag blir det lunch på Brygghuset i Fiskebäckskil!

Jag lägger in lite foton på våra två små prinsessor... eller tja, den ena är nog lite mer prinsessa än den andra :-)
2 kommentarer:

Camilla sa...

Härliga bilder! Låter som om ni har det jätteskönt, här i norr har det regnat nu en hel del så jag hoppas det vänder snart :) Är min första semestervecka så än finns det ju hopp om finväder. Ha det riktigt skönt! Kramar Camilla

Rimna sa...

Så stora barnen är!!! Jag hinner inte med alls!

Vad skönt det låter med båtutflykter och luncher!

Hoppas ni mår bra alllihopa!
Kram