måndag 20 april 2009

Usch..


..vad det bär emot att sätta sig här och skriva. Jag har ingen lust ork eller energi till det. All tid läggs på barnen just nu. Är det inte inskolning på nytt dagis så är det handla mat och blöjor på ICA, är det inte lek&plask så är det väg&mät på bvc. Är det inte barnvagnspromenader så är det matning med gröt och katrinplommonpuré. Eller blöjbyte, eller hjälpa Maja att plocka blommor eller att rita prinsessor och sjöjungfrur... se på Peter Pan på dvd. Städa undan pysselsaker och pärlor, barbiedockor, puzzel, legobitar och fan och hans moster som plockats fram under dagen.

Jag fattar inte hur mycket tid dessa två små solar kräver!! Men idag har jag kommit på att jag nånstans mitt i allt det här helt glömmer bort mig själv. Jag har inte gjort en enda egen sak sen Anna föddes. Jo klippt mig två gånger men då har jag löst barnvakt själv.
Idag har en lätt panik- och kvävningskänsla infunnit sig. Och att mitt humör inte varit på topp har ju såklart Maja känt. Och därför testat alla regler och mitt tålamod in absurdum! Och jag blir arg och skäller och så kommer det dåliga samvetet direkt.

Gaaah!

2 kommentarer:

Salt Brud sa...

Halloj!

Vad ska vi göra åt detta då? Något bara vi kanske? Du och jag utan våra solar?
Kram på dig!

Camilla sa...

Men lilla vän! Du får inte glömma bort dig själv, hur ska du annars orka? Säger jag, som är precis likadan själv :S Man försöker och försöker :)Men jag vet ju att bara en liten stund behövs för att bättra på humöret! Hoppas du kan lösa det på något sätt :) Skickar en liten styrkekram!