torsdag 5 mars 2009

Dagarna kommer och går

Livet trampar på i lagom mak. Dagarna ser på ett ungefär likadana ut. Stegräknaren hänger runt halsen och jag promenerar minst tiotusen steg per dag. Med vagn och hund. Jag får sova bättre och bättre. Det är skönt! Jag tror det beror på att jag 'ökat' amningen. Erbjuder tätare, särskilt på kvällen. Jag antar att lilla fröken är riktigt proppmätt när hon somnar och därför sover längre. Skönt är det i alla fall! Men hon är tydlig med att hon helst vill vara hemma! Vi var på middag hon några vänner i tisdags kväll, den lilla prinsessan gallskrek från det att hon vaknade där tills vi åkte hem. Det gick inte att få henne nöjd! Usch vad jobbigt, det var knappt att vi hörde vad vi sa till varandra! Men när vi kom hem så fyllde hon en blöja med råge! Så där hade vi nog svaret, stackars liten skrutt. Ont i magen!

I helgen ska vi åka till Göteborg hela familjen tillsammans med en annan familj. Sova två nätter på fint hotell! Papporna ska dock jobba men jag och andra mamman och alla barnen ska strosa på stan, shoppa lite, klippa oss och bara ha det skönt! På söndagen ska jag och våra barn gå på Nordiska stämpel och scrapmässan på Svenska mässan i Göteborg. Där ska vi träffa väldens bästa L och umgås och shoppa ännu mer! Ååå vad det ska bli kul! Får se hur det kommer att gå med två barn, där ska man egentligen vara utan små sötnosar men det gick inte denna gången!

4 kommentarer:

Hallongränd 4! sa...

Jag säger bara: HOTELLFRUKOST!
Kan bo på hotell bara för den.
Ha det så kul i Göteborg!
Kram!

Jessica sa...

Låter som en skön helg. Här ska vi också till Göteborg i helgen, förhoppningsvis blir det matmässan "Passion för mat" om vi håller oss friska, sedan blir det Göteborg igen på söndag för vidare färd mot Danmark.

Linda sa...

Stackars liten Anna som hade så ont i magen!! Skönt att ni kan sova bättre nu!

Åh vad härligt att åka iväg! Hoppas ni får en underbar helg! Ät lite hotellfrukost åt mig med ;-)

Stor kram!!

ps, kul att få se bild på dig här tidigare!

Rimna sa...

Duktig du är som kämpar på med stegen! Jag verkar aldrig lyckas komma igång ens...

Vi syns på söndag!
Kram