onsdag 21 januari 2009

Lugn och ro!

Idag vaknade lilla 'Yngen' 11.34. Fast jag ska erkänna att hon hade en vakenstund vid fyratiden i natt, då låg jag och lyssnade på bebisprat. Man smälter för mindre! Då åt hon en slurk liksom hon gjorde vid åttatiden i morse, sen tutade hon på! Härligt med 'yngar' som sover! Maja däremot är förkyld och hemma från dagis.
Dagen har gått i mina numera invanda rutiner. Sovmorgon(!) frukost, datorkoll, nåt pyssel med Maja. Sen ut på promenad. En kort runda om Maja är hemma och lång om hon är på dagis. Rätt så sköna rutiner!! Jag är mycket utomhus nuförtiden! Det är härligt och friskt! Det lärde mig kuratorn jag pratade med förra våren, ut och promenera och få frisk luft varje dag! Det har jag gjort sen dess, ja kanske inte när jag var som allra 'höggravidast' då kunde jag ju knappt röra mig utan ajaj. Men annars!

Nu har jag tjocka revben i ugnen som ska ätas med potatis och en god sås. Jisses så hungrig jag är! Och fy som jag slarvar med maten när inte JOnas är hemma. Då kan jag leva på yoghurt och smörgås hela dan, tills jag kommer på på kvällen att jag är fruktansvärt hungrig och nästan svimfärdig.

Sen har jag webb-shoppat idag. En hel massa saker från Forma hantverk. Mest papper till nya kort. Nu är det en hel del födelsedagar framöver som ska firas med bland annat kort! Skojigt!

1 kommentar:

Anna Maria Niia sa...

Klart du ska scrappa ett minialbum! Det är bara att köra på, inget är fel eller rätt.

Här har vi sjukstuga just nu, 2 styckna med 39-40 graders feber. Bara att invänta resten...

Hoppas allt är bra med er!
Kram