måndag 27 oktober 2008

Hmmm...


...nu när jag börjar komma in i pysseltagen borde jag kanske ha en ren pysselblogg. Jag har sett flera som har det så. En vardagsblogg Ulrikas liv, och en pysselblogg. Om det ska jag fundera på nu när jag fortsätter att städa och plocka undan. Jäklar vilken tid det tar bara att bädda rent i sängen tex. Usch, dessa onda fogar!!! Ajje!

5 kommentarer:

Rimna sa...

Nej... eller du gör som du vill! Men jag tycker det är roligt när det blandas personliga och pyssel inlägg. Men det är min åsikt!

Slit inte ut dig nu med städningen!
Kram

A-P sa...

Jag tycker det är lättare att ha pysslet samlat på ett ställe. Ja, här uppe e det fint. nu väntar vi bara på snön. Tips på tjejnamn...om jag skulle få en flicka så skulle hon nog få heta Alice eller Saga.

Hallongränd 4! sa...

Jag tycker nog bäst om bloggar med litet blandad kompott, både funderingar, vardag och lite pyssel och inredning osv.
Vilken bra bild du har hittat. Ser precis ut som jag, jättelikt faktiskt, och precis sådär for jag omkring i helgen i dagarna 2. Får jag låna bilden till min blogg?
Nytt namnförslag som jag kom att tänka på i helgen: Ismelin. Kände en gammal tant för länge sedan som hette så.
Städa lugnt nu! (Jag minns fortfarande hur det var att ha foglossning efter 13 år.)
Kram!

Gårdsromantik sa...

Ja du verkar ju ha enrgi för 2 bloggar!

Jag skulle aldrig hinna med det.

Kram Maud

Ulrika sa...

Hm ja jag får fundera! Men energi? Nää den är ju slut hos denna gravida mamman! Städningen tog musten ur mig och nu kan jag knappt röra mig! Man får skylla sig själv...
Tack för kommentarerna!

Hallongränd, absolut! Bara använd bilden :-)