lördag 20 september 2008

Lördagsrapport!Idag har jag:
njutit av härligt väder. Varmt och skönt! Inga strumpor i sandalerna som är det enda jag får på mig på mina vätskefyllda falukorvar till fötter!

Lyssnat klart på en cdbok i min mobil som jag precis fått, och lärt mig att fylla med ljudböcker! Lycka! Gick en extra lång prommis med Morrten bara för att lyssna lite till, men gud vad jag flåsar värre än en gris! Och bara små steg funkar, fogarna skriker annars. Eller det gör de ändå men än värre :-)

Hämtade hö till den häst jag trodde att jag hade på foder och som endast gått på det bete som fanns i hagen =inget bete alls! Nu har jag fått reda på att jag inte hade ansvaret för hästen ännu! Trots att jag på ett otrevligt sätt fått reda på av hag-ägaren att "min häst kommit" o.s.v. Jisses vilket strul! Så en hel förmiddag med att hyra släpkärra och åka och lasta hö och sedan köra det till hästarna och 500 spänn är alltså åt helsike. Tror jag ska skita i hela denna hästgrejen. Begära tillbaka det jag lagt ut på hage och hö och sen tacka för mig. Men jag ska sova på saken, och inte göra något i affekt. Men jag är besviken. Jag får säkert tag i en annan häst för Maja att rida på ibland! Tänk jag hade detta på känn från början, att det skulle bli något strul! Jag måste lära mig att gå på min magkänsla.

Haft fikabesök. Trevligt och alldeles för sällan.

Lämnat Maja på kalas och hämtat en lycklig men trött prinsessa tre timmar senare. Hade haft jätteroligt, men inte velat bli ansiktsmålad... har man vilja och är en fröken 'tvärt-mitt-emot' så är man. Hade någon sagt att nej Maja du får inte ansiktmåla dig, då hade hon säkert blivit värsta tigern! Hon somnade rätt så snabbt idag, ingen terrorist i kväll. Det går framåt!

Kommit på ett uppslag för framtiden. Ska grunna lite.

Sett en boxerhane "Lennart" tre år som behöver ett nytt hem. Fundera fundera!

Ätit på restaurang, den stund vi var barnfria och ingen av oss ville åka hem och laga mat. Vilken njutning! Ingen stress, äta i alldeles lugn och ro. Hinna få prata lite utan avbrott av liten pratkvarn.

Glott på Snuten i Hollywood II och ätit en stor påse smågodis! Det blev till och med en hel del kvar... proppmätt!

Sådär på ett ungefär såg vår lördag ut. Rätt ok faktiskt!

3 kommentarer:

Blåöga sa...

Låter som en underbar dag=)

Massa kramar

Lisbeth sa...

Hmmmmmmmm.... Låter som du haft en härlig dag, men... Eeeeh.. Fundera, fundera lite till både på häst och hund... Två månader kvar till babyn, kanske skulle du vänta??? Det finns hela tiden fler hästarhundarprojekt, men bara en mamma... ;D
Menar *snusförnuftig-vän-som-precis-vet-hur-det-är-att-vilja-mer-än-kroppen-klarar-och-som-får-en-massa-åthutningar-av-familjen-just-nu*
*krammar*

Södra Kvarngatan sa...

Tjabba Ulle!
Tråkigt med hästen, varför ska det alltid strula... Det går inte att han han hos Cina? Vi kan kanske dela på kostnad/jobb? Eller ska vi avvakta kanske tills båda har lite mindre hektiskt runt oss, fast det hade varit bra kul! Fundera!