fredag 5 september 2008

Fredag!

I dag känns det faktiskt inte så mycket bättre, utom en väldig lättnad att slippa åka dit! För det tänker jag inte göra. På länge. Om ens någonsin. Jag får se, jag har ju ett tag att fundera på hur mitt liv ska se ut! Jag fick ett mejl av en vän. Några rader som blev som en spark i ändan. Hon är makalöst klok! Det är inte värt att ge upp. Det är inte mej det är fel på, faktiskt inte. Min reaktion är nog rätt så sund!

Jag träffade en person i dag, henne samarbetar jag en del med på jobbet, hon har dock en annan profession. Hon tyckte, säkert i all välmening, att jag skulle hålla mig därifrån. Det hade varit minst sagt turbulent där igår kväll och i dag igen. Jag tänkte efter när jag kom ut från fiket vi träffades på, att varför i helsike skulle jag hålla mig från jobbet om jag kunde? Vad menade hon med det? Varför säger man så? Det är något som inte stämmer i hela denna karusell!! Men just nu och inte under nästa vecka tänker jag bry mig mer om det. Jag ska sluta älta. Göra ett rejält försök i alla fall. Och jag tänker inte svara på några jobbsamtal. Eller jobbmejl. Jag har ju faktiskt semester! Det har jag förmedlat till högre ort och jag hoppas att det respekteras. Det blev inget Italien. Det hade vi tänkt denna två veckorsledigheten, men mina fogar och rygg i en husbil? Nej tack. Vi väntar med det! Italien finns väl kvar antar jag??

Nog om jobb-surdegen!

I kväll har vi haft vänner på påhälsning. Mysigt. Fikade lite och barnen lekte, eller njae... snarade härjade för fullt. Nu förstår jag vitsen med barnrum på övervåningen och umgåsrum på nedervåningen! Nu ligger Majas rum precis bredvid vardagsrummet där vi satt. Puh! Vilka höga ljud små tjejer på tre och snart fem år kan pressa fram! Huvva! Helgen i övrigt blir nog rätt så lugn. Barnens dag i morgon, kanske en sväng bort till min bror också. Och på söndag åker jag till Göteborg och Svenska Mässan för Nordiska stämpel och scrapmässan där. Väl där ska jag träffa min goda vän från Boråstrakten och som jag träffar alldeles för sällan! Det ska bli supermysigt! Men jag får ta det vackert. Jag har ena riktigt besvärliga sammandragningar emellanåt, magen blir stenhård, och det spänner ont. Men det är bara att jag tar det lugnt, sätta mig en stund och vilar, så ger de med sig. Förutom igår och i natt när det onda inte gav med sig, mest troligt på grund av den stress jag upplevde på jobbet samma dag. Jaha. Så var jag där igen. Ett förbannat ältande!
Nog.

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Hehe, Italien lär finnas kvar, och om inte finns det ju andra ställen! Det som förhoppningsvis försvinner är ju foglossningen, vettigt beslut hörru! Sen (rent egoistiskt) innebär det ju att jag får fikagäster - ren win-win situation alltså... ;D
*kram*

Rimna sa...

Glöm inte att komma förbi och säga hej på mässan imorgon!

Hallongränd 4! sa...

Man ska inte vara kvar på en arbetsplats där man far illa. Snart är du föräldraledig och du har ju redan funderingar på att göra annat. Använd ledigheten till att "kolla runt" vad det kan finnas för alternativ. Att bli överkörd eller illa behandlad på arbetet är ju så himla knäckande, man kan nog aldrig känna sig riktigt "hemma" efter något sådant. Lika bra att söka nytt.
Kram!