måndag 10 mars 2008

På ranten igen!!

Stockholm denna helgen! Alltid trevligt där. Men ännu trevligare denna gången då min yngste storebror och hans familj mötte upp där. Majas kusin är ett drygt halvår äldre och de leker så himla bra. Busigare ungar får man leta efter. Rejsade i matsalen då vi åt frukost. Hoppade i sängarna. Med mera. Med mera.
Vi bodde på ett hotell mitt i smeten bakom Biblioteksgatan. I närheten av en häftig upptäckt i form av Nordiska galleriet oj så mycket fint att vila ögonen på.

Maja och kusin K busar i Majas säng på Hotellet!

På fik mitt i stan. De kunde sitta stilla ungefär... trettio sekunder! Puh!


Maja klättrar på Junibacken!

"Pepparkaksbak" på Junibacken.Bästaste kusinerna!!

På vägen hem stannade vi till i Hallsberg och hälsade på våra goda vänner där. Alltid lika mysigt hos dem!! Fick smaka på ugnsgrillade ren-revben. Nåt av det godaste man kan äta!! Grymt gott! Så himla dumt att vi strax innan hade ätit på McD. För att det var så svårt att lämna våra vänner kom vi iväg sent och kom inte hem förrän vid halv ett. Det känns idag! Seg och har kort tålamod! Maja hade varit trött-gnällig på dagis. Hostig som 17! I kväll kommer hon somna tidigt! Jag också! I morgon första jobbdagen på länge. Känns sådär.
En positiv sak! Vår uppsats är klar!! Yes!! Ska mejlas in imorgon. Jag har hållit på och strula med sidnumrering på uppsatsen halva dagen! Det skulle ju inte vara synliga sidnr på de första sidorna... till slut löste det sig!

1 kommentar:

Rimna sa...

Det var så kul att ni stannade till hos oss! Kändes som vi kunde ha sittat uppe hela natten och pratat.

Längtar till nästa gång, men då planerar vi in ett vinglas också!