tisdag 22 januari 2008

Utmanad av Rimna!

Att berätta sju sanningar om mig själv... Hmm, då ska vi se!

1, jag lider av jordens beslutsångest! Om tex sambon och jag stannar och tankar och passar på att köpa glass, tar han den han vill ha direkt. Jag står och velar och kan inte bestämma mig. Den eller den eller... Då går han och betalar, om jag inte kommer direkt, får jag ingen glass eller så får jag betala själv. Numera sitter jag kvar i bilen och säger åt honom att köp en glass åt mig, vad som helst... bara för att slippa ta ett beslut!

2, i jobbet däremot, är jag väldigt beslutsam. Vill jag ordna något för någon patient ger jag mig inte förrän jag pratat med rätt person och fått honom/henne till det jag vill. Skulle jag misslyckas blir jag otroligt frustrerad!

3, jag kan vifta på öronen...

4, jag har legat på sjukhus tillsammans med lunginflammationssjuk dotter i Dubai. Hade en dr Hardy som pratade engelska med riktigt härlig engelsk accent, kallade Maja för my little darling. Maja 2 år, lärde sig säga "sank jooo" och "baj baj" under de dagarna, men det är tyvärr glömt nu.
5, jag älskar att vandra i naturen med hundarna alldeles ensam i lappland en vacker höstdag, med hög kall luft i september! Om jag sen kom hem och bastun var varm, kunde det inte bli bättre!

6, jag har haft egen snöskoter och kört över öppet vatten en gång för att ens komma hem. Jag har fortfarande mardrömmar om det. Det var fruktansvärt, men isen hade gått över en bred bäck under dagen och vi var tvungna att komma över. Jädrar vad jag gasade!! Jag & grannen hade varit och pimplat harr (jag vann, fick 10 stycken, "jäkla sörlänning" muttrade han och "nybörjartur" haha, (ändå fick han välja pimpelhål och jag bytte snällt när han ville ha mitt)

7, jag har svängt och backat samtidigt ut ur ett garage så kofångaren fastnade i garagekanten, den lossade helt... på min fårrd. Som tur var att det var min bil!! Ändå blev sambon helt tokig!!! Första och enda gången hittills som han har exploderat! (tänk om det varit hans älskade merca, vad hade han gjort då? det vågar jag inte ens tänka på *s*)

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Jojo, den sista punkten känner jag igen, men det var en 1 meter tjock pelare i ett phus, som inte flyttade sig när jag skulle köra ut...

;D

Lisbeth sa...

Idag, njä mår inte så värst, men det går väl över!
Självklart att du länkar, glad att du vill. Får säga flåt, glömde fråga jhu... ;D
*bamsekrammen*

Nilla sa...

Tror nog inte att man blir densamme igen....
Krasst sett är man en erfarenhet rikare.....och dem formas man utav, både dåliga och bra.
Kanske någon gång i framtiden hittar du styrka i vad du/ni gått igenom nu.
Ibland är det konstigt ...livet.....
Kramar i massor på er..
Mvh Nilla