söndag 6 januari 2008

Snö!!

Vilken härlig förmiddag i trädgården!! Maja & Morrten överlyckliga över snön!!
Morrten toknjöt av snön idag! Sprang som förbytt! Jagade snöbollar, rullade sig och undrade vad detta var för kul! Tyvärr kunde ju inte Rana vara ute och leka tillsammans med honom, men han hade kul i alla fall!

Maja har gjort en snögubbe (tillsammans med oss, sååå kul det var att göra en sån som 'vuxen') Vi gjorde ett par snöbollslyktor också som vi tände nu ikväll. Mysigt!
Även småfåglarna har fått mat idag, jisses så aktiva vi varit!

"Titta pappa han har Nikos mössa"
Efter snölekandet åkte vi till Göteborg i snömodden, först lämnades Rana på Blå Stjärnan. Lite ledsamt och fy så tomt men samtidigt skönt! Sen åkte vi och hälsade på vänner utanför Kungälv, Maja lekte med deras barn, de hade kul och lekte doktor, och vi fikade. Nu ikväll är Morrten lite off, han lämnar inte matte, dit jag går dit följer han. Ligger på mina fötter. Till och med lägger han sig utanför toan och väntar... skrutthunden! Men på tisdag kommer Rana hem igen, hoppas allt går bra bara!!

1 kommentar:

Marianne sa...

Håller tummarna för att det skall gå bra med Ranas operation!
Vi får höras snart om Morrtens päls ser jag på kortet! ;) Nu är ju alla helger och My Dog över och jag får lite mer tid. Fast nu får kanske du svårt att lämna Rana förstås. Ja, ja.. vi får höras av och se hur vi gör helt enkelt.
Kram//Marianne