måndag 7 januari 2008

Vi lever på hoppet!!


Ingen rolig dag idag... varit på ultraljud och skulle titta på bebis igen. Barnmorskan upptäckte två hålrum som inte ska finnas där, de satt nånstans i lungtrakten. En läkare tittade också men hon kunde inte heller säga vad det var för något, så vi fick en remiss till Östra sjukhuset i Göteborg dit vi åker i morgon. Ska få träffa en specialist då. Känns samtidigt bra att "vaddetnuär" upptäcks tidigt. Men väldigt väldigt oroligt!!!
Efter detta trista var det dags för en redan planerad husvisning, ja jag skriver rätt (är vi kloka???) Vi har hittat ett hus inne i stan som är i behov av STOR renovering, väldigt nedgånget och bara köket är från 40-talet... Men det finns potential, charm och ligger i ett bra område. Det finns ett gästhus som kan bli perfekt sommarbostad för uthyrning. Så vi får se hur vi gör, tyvär är ju inte huspriserna så humana... Och vi har ju ett underbart hus som ju är ganska precist nyrenoverat. Jaja, vi har gjort det förut, huset i Kiruna blev precis färdigrenoverat när vi flyttade hit (vi hann inte ens provsova i vårt sovrum!!) och nu samma visa igen, vi kanske är "såna"??
Har pratat med veterinären idag, Rana är opererad. Allt hade gått bra. Att hon hade haft ont förstod han eftersom hennes menisk hade varit trasig. Stackars vovvan! Dessutom hade hon åldersförslitningar i knät, så hon kanske alltid kommer att halta. Men det gör inte mig något, grejen med operationen var att ge henne lite mer tid med oss, hon ska absolut inte bli någon spårhund igen, men leva ett gott liv, utan smärta. Jag får hämta henne i morgon eftermiddag. Ska bli skönt! Lillruffsen Morrten är som min skugga, han saknar henne han också!

3 kommentarer:

Rimna sa...

Sänder styrkekramar och hoppas att allt går bra imorgon!!!

Du vet var jag finns om du vill prata...

Så härliga bilder på Maja och Morrten! Visst är det kul att få "leka" av sig med barnen! Förstår du nu varför jag trivs på jobbet?!! Jag får ju betalt för att bygga snögubbe...

Hallongränd 4 sa...

Hoppas allt gått bra och att du/ni mår bra.
Jättekram från Annette

Hallongränd 4 sa...

Såg nu att du plockat bort "räknebebisen" på din sida. Sänder mina allra varmaste kramar och tankar till dig.
Kram igen från Annette