fredag 4 januari 2008

Fredag


Denna veckan har rusat fram! Nyårsafton på måndag som avnjöts hos min bror, hans familj, vänner och bekanta. God middag, gott att dricka (sprite...suck) fina raketer, som det ska vara. Maja var vaken ända till klockan ett då hon och jag åkte hem. Hur orkar barn? Kämparglöd! Tisdagen var jag lite 'bakis', himla stark sprite ;-) nejdå, det var nog av sömnbristen, jag tror att jag kan sova dygnet runt!! Så tisdagen var en slöardag!

Har jobbat onsdag och torsdag, har en vårdtagare som jag är lite orolig för, det är nackdelen att jobba 50% så svårt att följa upp. Någon annan i tjänst får göra det, men det känns ändå som mitt ansvar. Jaja, jag får veta i nästa vecka. Idag har jag varit i skolan på sista föreläsningen inför tentan nästa fredag, jättekul kurs. Akutsjukvård. Men tiden räcker ju inte till att plugga ordentligt. Det är helt omöjligt när Maja är vaken, och när klockan är halv åtta och hon sover så är jag helt färdig. Dessutom jobbar jag tis-tors i nästa vecka. Jaja det finns ju omtentor...

På måndag får vi se den lille knodden i magen igen, spännande. Denna gång det vanliga ultraljudet. Mysigt.

Jo och så på söndag ska jag köra ner Rana till Blå stjärnan i Gbg för att vi fick op-tid på måndag. Det är synd om henne, hon har ont. Ligger mest framför brasan och kurar. Värmen lindrar nog. Hon har två sorters smärtstillande men det hjälper inte. Så det känns skönt att få detta gjort!

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Hej Ulrika! Önskar er lycka till med Rana's operation - hoppas allt går bra. Tänker på er! *bamsekramen*