måndag 31 december 2007

GOTT NYTT ÅR!

Helt makalöst, ett nytt år är över! Vad har hänt detta år? Jo Maja har fyllt två år, sambon 40 och jag 35... inget att fira egentligen, inte Jonas och mig i alla fall, man blir ju äldre! Dessutom väntar vi lillasyskon till Maja. Spännande. Skolan har knallat på, har väl tappat lite sug nu i december med alla veterinärbesök med Rana men det är 'bara' att ta nya tag. Men herre jösses, ett helt år på bara några meningar? Jo, jag har ju jobbat på vårdcentral i våras och i somras också, ett himla roligt arbete! Nu har jag ett vik på hemmaplan i hemsjukvården, inte riktigt lika utmanande men mer bekvämt.
Så var vi ju i Dubai i våras, ett väldigt spännande resmål. Tyvärr fick ju Maja lunginflammation så vi hamnade på sjukhus där, American hospital, lärorikt och intressant för en annan som är i branschen. Men synd att vi missade nästan hela semestern... dock kan man ju inte bestämma över bakterierna :) Maja blev frisk när vi kom hem och det är det viktigaste!
Sommaren hemma i Sverige är väl den sämsta jag kan komma ihåg! Hoppas på nästa såklart!
Nu ska jag ta en tur till stan en sväng och köpa en nyårsbukett till min bror som vi ska till ikväll och fira nyår tillsammans med. Sambon har laddat upp med raketer redan, till mina brorssöners stora glädje, blir karlar nånsin vuxna??????

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Gott Nytt År till hela familjen!
Ge Morrten och Rana en extra fin godisbit från mig!

*storkram*

Rimna sa...

Vi önskar er ett riktigt sprudlande 2008!!!