torsdag 30 juni 2011

Ikväll har jag varit med på min första löpträning i organiserad form med styrketräningsavbrott. De har tydligen hållt på hela våren, men det har jag missat, och bättre sent än aldrig väl :) Det spöregnade och var skitjobbigt och jag höll på att kräkas men jag fullföljde och var inte sist. Envis som synden! Jag är grymt nöjd och känner i kroppen att alla promenadmil har gett resultat. Nu är det bara styrkan och orken som ska till.
Det var upplagt med uppvärmning, stretching, ruscher (jobbigt!), situps, armhävningar o.s.v. på genomvåt brygga...folk i bilarna stannade och undrade om vi var riktigt kloka! Snabbspring 400 meter, uppför backar, styrketräning armar. Sedan någon halvmils jogg tillbaka i egen takt. För avslut och stretch igen. Mina ben var möra, hela kroppen slut och genomvåt av regnet och svett. Imorgon kan jag vara glad om jag kan gå, ännu värre blir det på lördag. Då det ska Göteborgshoppas, huuur ska det gå ;) no probs!!

Sova!!!

2 kommentarer:

Salt Brud sa...

Bra jobbat Ulle!! Skulle jag ALDRIG orka! Såg att det är gympa på däcket i sommar igen, kanske vi kan gå ihop nästa gång?

Ulrika sa...

Asolut! Nu på måndag jobbar jag kväll :( men nästa torsdag!! :)