onsdag 15 juni 2011

I min enfald drog jag på mig mina älskade, men superfula, avklippta levis idag. Det känns lite fånigt att dra på mig träningsbyxor när jag ska powerwalka...överkurs på något sätt :) I-lands probs! I vilket fall, solen sken från blå himmel. Skönt! Efter dagislämning tog jag min runda. Men jädrar vad jag misstog mig. Det blåser hårt och det blåser kallt idag. Ingen ljum skön junibris här inte. Kustväder! Som tur var hade jag filt till Axel med i vagnen. Ingen mössa dock. Det hade behövts! När jag kom fram till vägskälet där vänster ger en långrunda och höger bara en knapp mil, hade mitt JA en lång övertalning mot mitt NEJ. Sista argumentet var att va sjutton, vad gör en enda frusen promenad i det stora hela? Såklart ingenting. Det som inte mördar det härdar. En annan bidragande orsak till fortsatt promenad var att söta pipsillen i vagnen till slut slocknat. Så mitt JA vann duellen. Och vad gör man när man fryser? Jo man går fort. Och det gjorde jag. Så inni bängen. Och vilken motvind stundvis. Armarna har fått sin träning idag också. Putta kärra är bra!

Nu ska här röjas. Vika ihop sista maskinerna tvätt. Bädda rent i barnsängar. Förbereda mat till ikväll. Ringa några samtal. Och så antar jag hux flux är det dags att hämta två tjejer, och sen cykla iväg till kvällsjobb.

Vad jag längtar efter att få sätta tänderna i en fet saftig utmaning. Strukturera, kasta mig in i. Bestämma följa upp och ro i land. Mitt ego behöver annat än detta eviga gående, hemmajobb och jc-kvällsjobb. Jag vill absolut inte ha dessa år med mammaledighet ogjorda. Aldrig i livet. Men nu är det dags för nästa fas. Den fasen kommer nog att bli rätt så självständig och ego. Även om allt jag kommer att göra är för familjen så klart. Jag kommer inte att ha tid till några 2.5 timmars powerwalk varje dag, därför ska jag köpa gymkort. Starta dagarna där i stället i höst. Lovely!!

(jag erkänner lite tyst, denna sommar får gärna skynda sig lite lite, det får gärna bli mitten på augusti alldeles snart... Med risk att halshuggas för min önskan ;)

Allt gott!!


...............
Dagens walkabout:

Långa rundan med Axel i kärran i snabbt tempo! 1. 65 mil. Oerhört skönt efteråt. Fysiskt jobbigt med motvind i backarna.

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Halshugger!! Denna sommar ska avnjutas lååångsamt.. :)

Kramen

Ulrika sa...

Jag blir inte! förvånad att du skulle hugga tillbaka ;)

Jadå sommaren ska njutas!! Också :)

Sköt om sig vännen!!

KRAM!!

Blogger sa...

Play Now: Sprinter - Moroz 148 (Psychedelic Trance)