söndag 3 april 2011

Söndag, huset fullt av barn, tre egna och ett gäng andras. Fullt ös! Knappt nåt tjafs heller utan lugn.. nåja bitvis fart och fläkt, men ändå hanterbart. Den enda i högen av barn som inte var riktigt nöjd var lilla Annapanna. Hon fick inte vara med de stora tjejerna, och det var väldigt väldigt orättvist tyckte Anna! Och talade om det med all tydlighet i världen. Så vi lät stortjejerna vara instängda på Majas rum enligt deras önskan, och så gick vi andra ut på trädäcket. Billo tyckte det var spännande. Han tycker bara det att ha skor på sig, är spännande. Nu hann han smaka på löv och pinnar. Sådär gott tydligen! Anna cyklade trehjuling för glatta livet!

Köttbullelunch med chokladpudding till efterrätt och glada nöjda barn fortsatte sedan att leka. En extravovve kom mitt i allt stoj också, lilla Becka som vi ska passa några dagar.

Simskola för stora M, under tiden dusch för stora och lilla A, varav lilla A avskyr bad/dusch så han illvrålar från första till sista droppen på hans kropp. Jaja, det som inte mördar det härdar. Han lär sig väl?

GI-kyckling och sallad till middag för oss vuxna. Och så kvällens två milatramp på CT. Situps. Svettig och trött. Och en väldigt väldigt nöjd morsa! Såna här dagar bara älskar jag!

Inga kommentarer: