tisdag 12 april 2011

Sicket riktigt skitpromenadväder det är i dag! Jag levde på hoppet om att det skulle sluta regna efterhand jag gick, men eländet ökade istället på så promenaden blev mycket kortare än vanligt och både jag och Morrten såg ut som dränkta katter när vi kom hem via vägen om ICA... Fii fn sånt dretväder!

Lilleman är inte alls en glad unge idag, pip och gnäll och stora tårar. Skulle tippa på att det är gårdagens vaccination som ställer till det för honom. Jag har för mig att det brukar ställa till det för honom? Eller så blandar jag ihop honom med någon av brudarna. Tröttsamt att lyssna på gnället i alla fall, för det går inte att avleda, ens med smärtstillande rumpraket! Imorgon hoppas jag på en gladare Billodag! Och att han sover längre än till fem i sex!

Idag är jag dessutom hysteriskt sockersugen. Också det fruktansvärt tröttsamt. Motas med mat, idag tonfiskröra med hackat ägg och hårt stekt zuccini och paprika. Gott! Och emellanåt små nyttiga mellanmål. Har till och med gjort egen müsli! Präktigt till tusen! Allt för att inte trilla dit på kaka, bulle, choklad eller nåt annat med tomma kalorier.

Ikväll hoppas jag på pigga ben på CT! Hoppas också det finns något bättre att glo på på tvn, fruar som byter hem eller vad det var igår var för mig ett riktigt lågvattensmärke.

Strax dags att hämta små sessor!

.......................

Dagens egokör:
Promenad ca 5 km med vagn (i spöregn).

Kvällen: CT 2.2 mil intervall, 65 minuter. Pigga ben. Tempo! Gött!!

3 kommentarer:

Patrik sa...

Jodå, ikväll har du ju Champions League att kolla på, Barcelona FTW!

:)

Ulrika sa...

Eh neee Patrik, den möjligheten är helt utesluten... ;)

Men du är hemskt söt ändå!!

Patrik sa...

Åhh, tack :)