fredag 14 januari 2011

Andra dagen!

Ja med pulverdiet alltså. Gårdagen gick fint och även idag. Det jag märker är att jag fryser som en hund! Men jag har huvudet med (?) och även humör och tålamod. Än så länge. Lagade torskgryta till billor tidigare idag och det luktade gott! (att han tyckte det smakade soptipp är en annan story. Fisk och ris och grönsaker var ingen direkt favvo - men nu har jag gjort en laddning och då får han snällt äta!!) Snart ska jag laga currykyckling till övriga famljen. Och själv ska jag nog slå till med en chokladpåse till kvällsmat, kanske till och med lyxa till och göra den varm. Men gräddklicken hoppas över ;)
Dagens motion blev långrundan med vagn och med broddar på fötterna. Tror den är kring 8 km. Svinkallt. Och så glömde jag min mobilsladd så jag fick stoppa in mobilen vid halsduken och lyssna på ljudboken via högtalaren... folk trodde väl att det fattades något hos mig!

Annars så är läget under kontroll tror jag. För ovanlighetens skull så är det jobb i helgen!! (hur många helger har jag jobbat sen november? Många många!) Jag fick förresten norgelönen igår. Goa pengar!

Sen så vill jag ha vår. För vad i hela friden är det för fel på barmark, solsken, plusgrader, krokus i rabatterna, takdropp, bilar utan dubbdäck...? Jag bara undrar...

1 kommentar:

mrsjones sa...

ja va där det för fel på det?! röstar på barmark SNART också !;) kram