lördag 5 juni 2010

Kli i fingrarna!!

Det har jag nu. Som bara den. Klådan är nästan outhärdlig. Men på tisdag försvinner den. För då är butiken färdigrenoverad. Disken är på plats och det ska börjas att inreda. Ååå så kul det ska bli! Att ä n t l i g e n få öppna alla (!) kartonger som ligger i källaren och väntar. En del av dem har väntat alldeles förskräckligt länge... andra bara några dagar. Vissa har inte hunnit dyka upp ännu. Det ska bli så kul så kul! Men svårt... alltså jag är ju sjuksköterska! Inte vet jag hur man ställer upp fint och kundvänligt i en butik!! Som tur är får jag hjälp!! Och det ska bli så inspirerande att få göra något annat än att ta hand om patienter! Nog för att det också är fantastiskt roligt, men det är lyx att få göra både ock under ett år!

GB kommer med glassfrys i veckan också. Det är bra(!) att jag inte får äta något med mjölk i när jag kommer att ha glassen så nära mig! Med tanke på min mycket dåliga karaktär...

Butiken kommer att bli så fin så fin! Vitt! Sart klinkers i stora rektanglar på golvet. Liggande träpanel i newportstil på ett par väggar. Vit puts på de andra. Och jag har fått tag i ett slagbord som bara väntar på att få bli ommålad. Det måste jag få tid till att börja med i morgon. Det ska också målas vitt och kommer att stå i mitten av butiken med en massa fina saker på! Ååå jag är nästan hög av framförsikt!

I kväll blir det Thaimat. Kycklingfilé i kokosmjölk och ris funkar toppenbra för mig och för liten Axel. Ingen komjölk så långt ögat når! Han har haft ett par dagars lugn och ro i sin mage. Såna dagar älskar jag! Härom dagen ville jag säga upp mig en stund... då när de två yngsta skrek och gnällde på kapp. Usch för såna dagar!! Men sån dag är det inte idag, och inte igår. Lovely!

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Härligt att höra! :)

Haha, GB har vääldigt god isglass oxå... ;)

*kramar*

PS: Hm, Synd att du har så mycket att göra, vi har en hanvalp kvar... :D

Ulrika sa...

Lisbeth! Lalalalala.... *håller för öron och ögon...*

;-)

p.s. när får Axel och jag komma ner... eller vågar vi det?? KRAM!!

Lisbeth sa...

Kom typ när ni vill... ;)
(det finns inte så breda leenden med smilyes som jag ler just nu...)
Valparna bor här i två veckor till....

*kram*