onsdag 17 mars 2010

Onsdag!!!

Vad roligt det är att så många är inne och läser min blogg. Trots att det bara är ett helt vanligt liv som utspelar sig här. Ett liv som just nu är 110% familjeinriktat. Idag har vi varit på IKEA och köpt en byrå till Annas och lillebrors rum, de kommer att få dela tills vi ska renovera huset. Det kommer väl att funka några år i alla fall. Det rummet är nu vitt. Jättefint och attans vad det lyser upp! Tidigare var det gröna mönstrade hemska 40-talstapeter. Första tiden kommer ju bebisen att sova inne hos oss men hyfsat snart ska han få bo i eget rum med syrran. Så jag tänkte sätta upp ett par bårder med 'tjejjig' tapet i hörnet där Annas säng kommer att stå och något mer pojklikt i lillebrors hörn. Sen blir det en stor matta i mitten och så får småsyskonen ärva Majas barnbord och stolar sen när hon ska få skrivbord i sitt rum. Det blir nog bra. Och det är ju väldigt gott om tid... men planen finns. Det gillar jag. När jag har koll och kontroll.
På eftermiddagen var det äntligen dags för vaccination för Anna. Först var det vaccinationen av svininfluensan som sköt fram hennes ettårsvaccination, sen kom förkylningarna, tills det var dags för svininfluensavacc nummer två... och så nya förkylningar! Nu är hon feberfri och därmed har hon fått sin ettårsvaccination. Får se nu då om det blir feber utav den...
Efter bvc-besöket var det soffläge för denna mamman. Och oj som jag somnade. Stenhårt! På sidan. Och sen när jag skulle upp från liggande till sittande ställning fick jag nästan ringa efter lyftkran, jädrar vad ont det gjorde i mina fogar. Ajajaj!! Min stora finaste Maja tycker så synd om mig och blåser på magen och säger 'dumma lillebror som gör ajaj på mamma'. Sen får jag en mjuk gosig hand i min som hjälper mig upp. Älskade stora unge!


Nu dags att sova - Yes! Ännu en dag närmre målet! Hejja hejja!

1 kommentar:

Linda sa...

wow, vecka 39. Nu kommer han snart lillebror! Härligt!

Jag läser och följer dig, men är dålig på att kommentera. Gillar att läsa om ditt familjeliv och dina härliga barn.

Kram