fredag 19 mars 2010

Fredagsmys!

Ungefär så har hela dagen gått! I mystecken. Lugn och ro, inga större utsvävningar! Ja kanske inte riktigt hela dagen, Annapanna vaknade kvart i sex i morse! Men det är ju inte så konstigt eftersom ena persiennen var borttagen på grund av måleri på innerkarmarna. Det var väldigt ljust i hennes rum och säkert vaknade hon av det. Det är segt att gå upp så tidigt tycker denna mamman! Speciellt som vi brukar vakna och stå upp strax efter halv åtta på morgonen! Gött!
Efter ett tag kom J hem och fixade frulle åt oss allihopa. Mums! Det är så lyxigt att få sätta sig vid dukat bord, thet upphällt och perfekt sötat med honung och brödet uppskuret. Gott!! Sen var det bara att bita i det sura äpplet - åka till sjukhuset och lab för att lämna sista blodprovet inför snittet. Det är OM jag skulle behöva blod i samband med operationen. Det hoppas jag innerligt att jag slipper men det är ju bra att det finns en plan B. Eftersom lab ligger på vc som ju också är min arbetsplats gick jag vägen om fikarummet och svalde en latte där och pratade bort en stund med mina kollegor. Så himla mysigt, och så goa de är. Hundra Lycka till och önskemål om sms när lille gossen har kommit. Såklart!

Eftermiddagen fördrevs med go vän och hennes lika goa barn på besök. Muffinsfrosseri och kaffe! Mums! Sedan var det tänkt att jag skulle hänga på några kollegor på after work, men nånstans där sa kroppen stopp. Det gick inte... det blev räkor, sedan soffläge och Let's Dance i stället! Maja är ett stort fan av 'byggaren' som hon säger. Det är Willy hon menar och han är ju med i Let's Dance liksom han är med i Bygglov. Idag tyckte Maja att bebisen i magen minsann kunde heta Willy, för det är ett 'fint namn och han på tv som heter Willy är så snäll så snäll...' Gullunge!

Nu dags att sova igen - Yes! Som vanligt Alvedon Nezeril och Samarin är mina bästa vänner! Ytterligare en dag närmre...

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Skönt att du får vila lite, du behöver din ork nästa vecka! :)
Joel skulle jag tycka passa fint med de mjuka vackra namnen på era flickor...

*kramar*

Ps: Hahaha, gissa vad verifieringsordet var idag? "ammor"... :D

Ulrika sa...

Jaaa Joel är en favvo! Som jag haft i tankarna tidigare och som jag nu dammar av! Joel är jättefint!

Kram!!