torsdag 17 december 2009

Svinkallt! Och en kortradda!!

Idag är det riktigt råkallt här i väst. -6 och 10 sekundmeters vind ger en sån råkyla från havet att det inte går att klä sig emot. På morgonpromenaden med Fia satt Anna i vagnen på en fårskinnsfäll med tjocka kläder från topp till tå men ändå var det ett riktigt gnäll nästan hela vägen. Som tystnade när vi kom hem in i värmen. Fia drog i kopplet och hade svansen mellan benen och ville nog hem till golvvärmen i köket, där trivs hon.. Dags att sätta på henne Ranas täcke.. Och jag hade glömt vantarna - en isande erfarenhet. Väl hemma blev det en stor kopp kaffe (så underbart att inte ha någon halsbränna ännu i denna graviditeten!!) och en lussebulle! Goa mjukisbyxor och en fleecetröja!
Sånt här väder ger tillfälle till att tömma mobilen på bilder, här kommer ett smakprov på några utav dem:Fiabus och Morrten på vår strand. (nej det är inte enkelt att ta kort på dessa två tokstollar!!)
Vår promenadväg, på vänster sida ligger havet och det är isande!!Hur lätt är det att fånga två knäppisar på samma bild?? :-)


Finaste hjärtat!


Bästa platsen - under Annas stol. Man måste vara beredd  inte OM Anna tappar någon mat utan NÄR!!Två polare på stranden!Svårt att tro att denna strandbit var proppad av människor bara för ett halvår sedan...

Finaste!!


Goa systrar!


Mammas hjälpreda!


Maja halloweensnygg, på fest hos vänner!

 
Anna på 'fotbollsträning'!Gympatjejen!Maja fick träffa tomten på fotbollsavslutningen!


Majas Barbie MED ben INNAN Fia smakade på dem...

Diskmaskinklättrerska!! Såå nöjd&glad!


Maja prövar traktor på Bauhause!!


Min kollega på jobbet... hehe!! Så här ser vi ut när vi tar emot patienter med misstänkt svininfluensa!! Snyggaste i stan! (fast vi har dock inte påsen på huvudet...)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vad härligt att äntligen få se lite nya bilder på Fia!! Hon är rätt lik Yatzen tycker jag...
Hoppas att ni har en härlig vinterdag idag - glöm inte vantarna bara! I Skåne är det för en gångs skull riktig julstämning!
Kram på dig!

Marianne sa...

Så mysiga bilder - både på hundarna och ungarna! Så skoj att du skall öppna en affär - det låter som en idé som du närt under lång tid. Härligt att få göra det man vill! Det blir nog tvunget att åka upp och strosa i den affären framöver - skulle tro att det kommer att finnas väldigt många vackra saker där!
Julkramar!