tisdag 20 oktober 2009

Jomenattsåhäreredåva...

...att den här Ulrikan är gravid igen!! Totalt oplanerat men väldigt välkommet ändå! Snacka om att få hakan i knät sådär nån gång mitt i sommaren efter aatt ha njutit gott vin om kvällarna och en del partyn efter alla mina graviditeter och amning. Jag njöt verkligen i somras. En frihet som det var många år sedan jag senast hade.

Jag började ju såklart att misstänka men slog ifrån mig, nej så kan det bara inte vara... lekte struts ett tag. Men jag känner min kropp så väl så väl. Det var inget att strutsa sig över utan bara att vänja tanken vid att bli tre-(fyra)-barnsmamma. Något annat alternativ fanns givetvis inte.

Lilla gossen kommer i mitten av mars nånting så nu är jag ungefär halvvägs. Moderkaksprovet var ua och igår var vi på ultraljud med organscreening för att jag varit så nojjig för att även denna gosse skulle ha svarta hål som skulle visa sig vara cystor i lungorna. Det hade han inte. Läkaren gick igenom hela hans kropp i detalj så noga så noga. Jag frågade om varenda svart fläck jag såg, men det var hjärta, urinblåsa och magsäck... Det var samma läkare som förlöste vår Annapanna för snart ett år sedan. Lugnande med kända ansikten.

Anna kommer att vara ett år och fyra månader när lillebror kommer, hujedamej vad jag kommer att få veta vad jag heter! Men samtidigt ska det bli så fantastiskt mysigt att än en gång få vara med om detta mirakel att få bära och sedan få hålla ett alldeles nytt litet barn. Det är verkligen underbart med barn!

...allra allra oftast får jag väl ärligt tillägga... ;-)

7 kommentarer:

sara sa...

Åh va roligt, ska vi ha nästan samtidigt igen. Fast din Anna är ju lite äldre än månsen. ett stort grattis från Örebro!

Emma sa...

Och från mig också! Kul! Och så skönt att allt såg bra ut. Maja, Anna och ...? :-)

Silje sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Sitter med tårar i ögonen :)) Oj vad jag är glad för er skull! Jättekram och lycka till!!!! //Silje

Lisbeth sa...

Hur glad jag är för din/er skull, förstår bara du. :D

Stora grattiskramar och välgångönskningar i massor. Hälsa J med stor kram oxå! :)

Lisbeth och hela gänget i Göteborg

Camillasrum sa...

Vad roligt! Grattis!!

Hallon & Blåbär sa...

Men GRATTIS, vad roligt. Då får vi följa ännu en liten färsking här på bloggen. Skönt att allt var bra med den lille gossen.

Ha en bra kväll!

Ulrika sa...

Tack goaste vänner :-) ♥♥♥
tänk att livet är som en berg- och dalbana va? Det gäller baske mig att hålla sig fast emellanåt!! I början kände jag småpanik inför ett tredje (fjärde) barn, men nu ska det bli fantastiskt roligt! Det kommer att bli ett tufft ett-två år framför oss men vi är ju två och vi får hjälpas åt!!