fredag 28 augusti 2009

Long time...

Ja nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev. Jag vet inte, orden har liksom kommit trögare och trögare sista tiden. Det blir mest små rapporter om vad som händer i vårt liv. Inte så mycket längre kring mina funderingar och tankar. Dem känner jag att jag vill behålla själv av olika anledningar.

Livet rullar på i någon sorts mak ändå. Maja har börjat på dagis igen efter sommarlovet. Hon hade 7 veckors ledighet och det sätter såklart sina spår. Varje morgon får jag höra att "jag vill ha sommarlov mamma" hon vill inte alls gå till dagis. När jag lämnar henne är hon ledsen, varje dag. Men hon säger själv att det snabbt går över. Hon undrar också "varför det bara är bebisar som får vara med sina mammor och inte stora barn". Suck vad säger man? Visst får hon vara hemma med oss om jag skulle märka att det absolut inte funkar på dagis men samtidigt så vet jag ju att hon trivs. Och när det är dags att hämta henne så får jag henne knappt med mig. Det är dubbelt det där! Och jag känner mig som världens taskigaste mamma!

Anna har lärt sig krypa! Ja alltså 'ordentligt' på alla fyra. Tidigare har hon ålat sig fram (med följd att jag ser på hennes kläder när det är dags att dammsuga *host*) men nu är hon stolt knä-hand-krypare! Fast jag tror i och för sig att det inte dröjer alltför länge innan hon går. Det roligaste hon vet är att stå. Reser sig och står länge och funderar, håller sig med en hand. OM jag håller henne med mina händer i hennes händer går hon lite försiktigt. Söta unge! Maja var 13 månader när hon började att gå, men jag undrar om inte lilla fröken bus går lite tidigare.

För ett par helger sedan var jag och Fia i Vårgårda på Boxer-SM. Vi var bara åskådare men träffade Jenny som äger Fias kullbror Yatzy. Vi träffade också Fias uppfödare och hälftenägare, Ann. Jättekul och jättemysigt! Fia och Yatzy busade som tokar ute på ett fält. Kolla in bilderna på knäppskallarna :-)

Jobbigt att vara på utställning!

Mattes sötnos!


Fia & Yatzy kutar!!


Full fart!


Trötta voffar!!!

Tack Jenny för bilderna!! ♥♥♥

4 kommentarer:

Lisbeth sa...

Hon är så fin, boxertösen! Nästan hör fladdertungan och fnysandet.. ;)
Hm, det är svårt med hur man ska tackla stor flicka, det gäller att ha tungan rätt i mun! Annars kommer de kloka orden i retur på ett sätt man inte tänkt sig...;)
Kanske varianten: "Eftersom du är ett stort barn har du kompisar att leka med, det har inte Anna ännu för hon är för liten"
Och du vet: Inga skuldkänslor!! ;D

*kramar*

*kramen*

Ulrika sa...

Lisbeth, du är klok som en gammal bok ;-) trots din ungdom!! (Piuh där fann jag mig snabbt va?? hihi!)
Men det var ett bra argument! Det ska jag ta nästa gång lilla fröken säger samma sak!
Skuldkänslor ja... tänk att de kommer som ett brev på posten! Men jag ska lyda ditt råd! Tack!

Kram till dig också! Och ha en fin helg!

Camilla sa...

Roligt med ett inlägg, jag har väntat...Så fin hon är hunden! Och vuxit har hon minsann gjort! Hoppas allt är bra med dig :-) Ha en skön vecka!

Hallon & Blåbär sa...

Jisses, vad vovven har vuxit och vad kul dom har.
För min del blir det spårkurs med Pricken idag, faktiskt i Vårgårda. Ska bli kul att komma igång efter vårat lugna sommaruppehåll.

Jadu, angående dagis så har jag nog inga tips eftersom vi precis är färdiga med inskolningen som faktiskt gått över förväntan, visst har det varit lite ledset, då mest ifrån treåringen, men det har gått över snabbt, så det är bara att hoppas att det håller i sig.

Hoppas du får en bra dag!