torsdag 2 april 2009

Jodå, jag lever!

Men det har varit och är faktiskt fortfarande en fruktansvärt envis förkylning. Ont i både hals och öron har denna mamman ännu! Väldigt tröttsamt och jag tackar uppfinnaren för Alvedon, utan dem hade jag inte fixat detta alls!
Nåväl.
Annat som hänt är att Maja slutat på sitt 'gamla' dagis och har idag varit på besök på det nya (som hon faktiskt ser från hennes fönster i sitt rum!). Det var inga problem alls, hon hittade en kompis, tog henne handen och så gick de och lekte i lekstugan. När vi gick till dagis i morse sa hon att "det känns så spännande att det kittlar i magen"! Skönt att det gick så bra! Jag har våndats över att bryta upp henne från kompisar, trygghet och invanda mönster. Men jag behöver nog inte alls oroa mig. Och de andra som är födda -05 på detta dagiset kommer hon ju att fortsätta upp i skolan tillsammans med. Till skillnad mot dem på det gamla dagiset, de kommer att gå på en helt annan skola.

Maja och jag pysslade en dag och då blev det tack-kort till hennes fröknar, som fylldes med presentkort. Smidigt & enkelt!
2 kommentarer:

Jessica sa...

Kul att ha dig tillbaka och att du är på bättringsvägen.

Vad skönt att funkar fint med dagisbytet. Själv börjar jag få lite lagom ångest, måste ta tag i ansökan till dagis för båda skruttarna. Efter att ha gått hemma i 3 år och gjort lite som man vill, tar det emot lite att börja jobba igen. Men sommaren ska ju iaf spenderas på hemmaplan.

Måste säga att dina kort är superfina.

Hoppas ni haft en skön vårdag!

Jessica sa...

Gott med kladdkaksmuffinsbak imorgon då!

Detta recept använde jag till kokostopparna.
http://hallonblabar.blogspot.com/2008/11/chockladtoppar.html