söndag 1 mars 2009

Utan internet...


... i två dagar har varit en pers. Jag erkänner, jag är lätt beroende! Allt bara tvärdog i fredags. Så otroligt frustrerande! Jag ringde min bror som sa att det k a n vara modemet som är trasigt! Vi åkte ner och köpte ett nytt, men det var ingen skillnad. Lika tvärdött! Vi ringde flera samtal med Telia som sa att vårt abonnemang var avslutat men de kunde heller inte tala om vad som hänt, vem som sagt upp det och när vi ville ha tillbaka det skulle det ta 11 (elva!!) dagar att starta upp det igen. Jag tänkte att jag skulle vänta tills i morgon och sen skaffa nytt abonnemang via något annat bolag, säga upp vår hemtelefon samt flytta över mobilerna till det andra bolaget. Jag var rätt så less på Telia!

Förstå min lycka när jag nu ikväll fick se DSL-lampan lysa på mitt modem!

Men, kan någon förklara vad som hände? Trolleri?

2 kommentarer:

Camilla sa...

Men va skumt! Kan förstå att du blev stressad, kommer man inte in i datorn blir man nästan tokig *skrattar* Ha en bra dag!

Jessica sa...

Det där lät ju skumt, tur iaf att det löste sig så snabbt.
Är också alldeles för beroende av internet, ska snart åka till Danmark på lite semester och oroar mig redan för hur jag ska klara mig utan min data i 5 hela dar, sjukt ju. =)