måndag 23 februari 2009

Måndag!!

Idag har det varit en sån där vanlig dag. Två små flickor som varit hemma med mig och Morrten. Två promenader har det blivit. Maja är otroligt duktig på att traska på utan att klaga. HIttar på saker att göra längs vägen, idag kastade hon först en massa stenar i havet. Det var kul! Och enveten som hon är fick hon fram dem under snön! Sen kastade hon snö i vattnet i hamnen, det var till räkorna så de också skulle få se hur snö ser ut. Omtänksam liten tjej det där!
En tur in till leksaksaffären blev det. Hon ville bara titta och tala om vad hon önskar sig i födelsedagspresent. Hon fyller år i april så det är ju vääldigt gott om tid ännu! Sen blev det ett stopp i stadsparken men sedär talade lillasyster om att hon fanns. Vaken Ynge som gol så fort vagnen stod stilla. Klaröppna mörkblå ögon syntes där nere i vagnen! Det var bara att knalla hemåt, hon hade minsann inte tid att vänta på att Maja gungat färdigt, för det innebar ju att vagnen stod stilla. Hemska värld!

Sen kom sig inte denna lilla Ynge riktigt till ro på hela kvällen. Hon var jättetrött men det är en oerhört bestämd och tydlig Ynge vi fått, hon sover när det är absolut nödvändigt, inte en sekund tidigare, då blir hon riktigt jättearg! Idag kom det till och med tårar för första gången i ren och skär ilska, eftersom denna mamman trodde att Yngen var trött och därför la henne i sängen. Men se trött det var hon, inte!! Nåväl, det innebar att själva nattningen och läggningen ikväll gick på fem minuter! Hejja!

Jo jag har blivit såå otroligt redig, jag har gått över tio tusen steg per dag sen jag fick stegräknaren. Idag har jag träningsvärk av crosstrainern som jag trampade på igår, och imorron kommer det bli värre för jag att trampat på den ikväll också. Herregud på ren svenska så svinjobbigt det är! Vader, lår, rumpa och ländrygg känner jag att den tar mest på, perfa! Jag blir genomsvett och flåsar värre än en gris så detta gör gott för fläsket!! Hejja mig!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

Camilla sa...

Härligt, vad du kämpar! Skulle behövas lite i mitt hem också, hrmm :) Kram!

Britta sa...

Hej Ulrika , det kan nog stämma att du inte ser min adress, men jag tar den av AM . Så ska jag skicka ett kort till dig. Kul att du tittar in i min blogg o tycker till kram B-M L