måndag 22 december 2008

Tillväxt!

Jösses, lilla nya 'ungen' är en månad gammal och hennes fina present med den rosa bodyn som har döskallar på är urvuxen! Huvva så snabbt det gick! Jag tvångsknäppte den med bara den mitterska knappen i grenen men då drogs tyget ner i halsen så det gick bara inte! Helt otroligt! Hann hon använda den fem gånger??

Och det var ju väldans vad denna mamman hinner att sitta vid datorn nu för tiden! Men det är ju så att det finns två stora kusiner och en faster i huset som underhåller Maja och som gärna bär bebis som knorrar, dessutom är Jonas hemma så det blir avlastning i det dagliga. Och dummare är inte jag än att passa på att sitta i fred en stund vid datorn! Det kliar i kortmakarfingrarna men där går väl gränsen antar jag! Ett nyårskort ska dock presteras, till värdinnan på den fest vi är bjudna till! Men det är ju långt tills dess (säger jag nu ja, jag kommer säkert att sitta på nyårsaftonens morgon och snabbt försöka knåpa ihop något och svära över att jag inte hunnit tidigare)

Lilla Anna har sovit bättre i natt! Inte lika snorig och tät. Skönt! Men igår tror jag att hon satt fast i mitt bröst så gott som hela eftermiddagen och kvällen, det var amningsrace! Och mellan varven är jag snuttenapp som hon bara myser med. Jag hann inte något annat än att vara mjölkkossa! Så jag antar att hon var ju PROPPmätt när det var dags att sova!

I dag blir det lite promenad på stan, sista julklappen. Och ännu har inte posten kommit i brevlådan! Jisses! Måtte nu Jonas julklapp komma fram i tid!

1 kommentar:

saga sa...

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related
kolla in denna!