torsdag 4 december 2008

Så usel...

... jag blivit på att blogga! Är det månne ändrad prioritering hos denna Ulrikan för tillfället? Japp, så är det! Att det kommit en liten tjej till hos oss har slått kullerbytta hos hela familjen! Vår stora Maja tycker nog att det är en rätt så stor omställning... det visr hon på olika finurliga sätt. Hon är väldigt go mot sin lillasyster Anna. Det är ju tur! Vår bvc-tant sa att en del storasyskon är elaka mot sina nya syskon. Hos oss är det vi vuxna som får ta det i stället. Jag fick i alla fall rådet att göra något med Maja, bara hon och jag. Lämna Anna hos sin pappa och så ska Maja och jag gå och göra något eget. Utan lillasyster. Det rådet ska jag ta till mig!
Nu har hon i alla fall varit ett par dagar på dagis, och det har hon saknat. Träffa sin bästis igen!

I dag har jag, Anna och Morrten varit ute och långpromenerat i ett par timmar genom hela stan. I allt mellan solsken, regnskurar och hagelskur! Vi gick bland annat på bryggan och jag höll på att dratta på ändan, snorhalt var det på träet!

På förmiddagen var vi på bvc för att väga och mäta! Alltd spännande att se vad som har hänt, om hon får i sig ordentligt och om mjölken räcker! Ha ha, det finns nog grädde i dessa behag på denna mamman! Nästan ett halvt kilo hade lilla fröken gått upp på tio dagar, så nog får hon i sig vad hon behöver minsann! En go dubbelhaka har hon också fått! Häftigt att allt funkar!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Det är ju ganska förståeligt att du har annat för dig nu :) Härligt att ni alla mår bra och verkar mysa så gott! Ha en härlig andra advent!

Jessica sa...

Tänkte bara kika in och önska er en mysig 2:a advent.
Härligt att höra att allt är bra med er.

/Jessica

Lisbeth sa...

Hej min vän! Det hoppas jag , att du inte hinner sitta här och tjata hela tiden! Du är ju en hårt arbetande tvåbarnsmamma, och då ska man inte hinna sådant här... ;)
Skönt att höra att allt funkar bra!
*bamsekrammen*