onsdag 3 september 2008

Små små steg...

I dag borras det bergvärme till vårt hus! Så nu slipper vi frysa i vinter :-)
Så små små små steg åt rätt håll... i detta hus där verkligen ALLT behöver åtgärdas eller ändras! Dessutom har en massa buskar och träd rensats bort de sista dagarna och vad fann vi då? Jo, en härlig havsutsikt! Ta daa!

Nu väntar vi på att köket ska bli åtgärdat från den vattenskada som nog droppat på där under många herrans år och som gjort golvet under och väggarna bakom riktigt äckliga (=därav den dåliga lukten). Det är tur att det finns försäkringar!

Sen är det bara... ny panel som ska spikas upp och målas, fönster ska bytas och även sättas in nya och så nytt yttertak, en balkong...
Sen hela insidan där de två lägenheterna ska bli till en bostad för vår familj... väggar ska rivas, golv ska rivas upp och läggas i värmeslingor, nya väggar, tvättstuga och ny toalett...

plus då gårdshuset som ska få två lägenheter... idag finns där till och med gamla utedasset kvar. Man satt tre på rad och gjorde sina behov på den tiden och när man var klar satte man ett trälock på, dessa finns nämligen kvar! Jag ska sätta in foto vad det lider!

Trädgården ska grävas upp och ändras, en trätrall ska läggas och bättre parkeringsplatser ska göras...

Som sagt, det är väl tur att vi har projekt?? Att vi snart ska få en ny liten bebis känns som en västanfläkt i jämförelse ;-)

Men det är ROLIGT! För det kommer att bli bra! Om sisådär två tre år :-)

Inga kommentarer: