onsdag 10 september 2008

Inte en enda....vettig sak har jag gjort idag! Ätit långfrukost och läst tidningen noga! Sovit i soffan en timma. Glott på några repriser på TV4. Suttit vid datorn och grejat lite. Jobbat bort Jonas firmas post, attesterat fakturor. Faxat lite. Inget avancerat alls.
Svarat på mejl som legat länge. Tvättat några maskiner tvätt. Kollat runt på olika bloggar, hittade sååå fina huslyktor här scrolla ner lite tills det kommer tre hus med värmeljus i. Vill ha!
Promenerat med Morrten. Saknat Rana, å vad jag vill ha en trubbnos igen! En vuxen hund kanske? Fundera fundera. Rätt läge?
Lyssnat på cd-boken, inte så långt kvar nu och jag tror jag vet vem som är mördaren.
Funderat på hur operationen gick för vännen i Göteborg.
Handlat mat. Myst med Maja, pysslat lite. Köpte ett ark med bokmärken till henne. Med blommor på. Tänk att en sax, bokmärkena, ett papper och så en limtub (det som fanns kvar i den sen igår) räckte för att hålla den lilla fröken sysselsatt!
Hon hade förresten kommit på ett nytt namn till lillasyster, nämligen Sara. Allt är ju bättre än att få heta 'bajskorv' som hittills varit bästa förslaget från Maja! Men hon är så söt, hon pussar på magen varje dag, ibland pratar hon med lillasyster. I dag sjöng hon en egenpåhittad visa för henne. Hon pratar och sjunger in genom naveln, för det är "ju där hon kommer ut sen" säger Maja. Mmm typ...

En dag utan krav och utan måsten. En väldigt skön dag faktiskt. Jag känner mig tillfreds. Trots det evinnerliga regnandet. Och det evinnerliga ontet i bäckenet. Och den evinnerliga halsbränna som varken Omeprazol eller Samarin biter på.

Tillförsikt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt höstfärgad bloggen har blivit!
Kan berätta att vännen i Gbg i alla fall vaknade upp efter narkosen vid femtiden sådär och att op. gick bra. Sedan hur hon mår det vet jag inte. Får kanske rapport i morgon.
Hälsningar
Marianner

Hallongränd 4! sa...

Vaddå inget vettigt gjort??? Du gjorde ju jättemycket, fast du tror att du inget gjorde.
Kram från Annette

mrsjones sa...

Låter som en mysig dag, kravlösa dagar borde man få fler av.

Flytande (läbbiga) Gaviscon är det enda so hjälper för mig. Speciellt innan läggdags är den guld värd.

kram!