fredag 29 augusti 2008

Firande!



I går fyllde min bror 40 år! Det firade vi syskon med att 'kidnappa' honom. Min äldsta bror och jag åkte hem till han och hans familj och bad honom sätta på sig något mer anständigt än de mysbrallor han hade på sig, sätta lite fart och sen följa med oss! Det var en hel del protester och han försökte kittla oss för att vi skulle tala om vart vi skulle! Kittla! Tsss som om det skulle få oss att tala om vad vi skulle hitta på? Icke! Till slut fick vi honom in i bilen och for iväg. Vi körde några mil där första anhalten var planerad. Där stod vår tredje bror som flugit ner från norr för firandets skull. Han var försenad på grund av bilköer från Göteborg.
40-åringen blev väldigt glad att se honom. Där blev det champagne gratulationer och presentöppning!
Vi åkte sedan vidare till Pelles rökeri i Grundsund fantastisk miljö, underbar mat och väldigt trevligt bemötande. Förresten är det på den här restaurangen som Viveka Lärns 'Lilla hund' är inspelad. I hennes serie om Saltön.
I alla fall så drack vi välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt. Herrarna tog sedan också kaffe och konjak. Ibland finns det nackdelar att vara gravid! Det lockade väldigt mycket att få smaka av vinet... jag drack ett alkoholfritt vin som smakade blä rent ut sagt. Så det blev lättöl och vatten i stället! Rätt ok ändå!
Vi pratade om allt möjligt! Och vi kom på att detta var första gången någonsin som bara vi syskon gjorde en sån här grej. Utan familj eller vänner. Och det var väldigt väldigt mysigt! Tiden for iväg!
Så när denna Ulrikan låg i sängen var klockan nästan två! I dag är jag så trött! Nästan bakiskänsla! Men det är det helt klart värt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå där det var ett tag sen.....
hur mås det? Tycker att du kan hälsa din gubbe att han kan hålla i kameran någon gång så man får se Maja och mamma;)
Vore fortfarande kul att ses men denna ständiga bristvara TIIID.
Heltidjobb är kul när lönen kommer dess emellan är det väldigt mycket....
Kramar från Orust
annica.lundin@previa.se
hör av dig...