torsdag 12 juni 2008

Torsdag

Idag har det varit en skön dag. Har bara myst med Maja! Inget dagis idag. På förmiddagen var vi i lekparken, och träffade en pappa och hans två barn. En flicka som var ett år äldre än Maja och en pojke på ett år. Flickan och Maja fann varandra och det kommer nog att bli bra. Alltid kul med grannbarn som kompisar.

Sen gick vi hem och åt lunch för att efter det åka ut till H och hälsade på och planera lite. Pratade om allt möjligt! Det kan nog bli bra vad det lider, planerna alltså. För en hel drös med såna har vi i alla fall =) Alltid kul med projekt!!
En annan stor anledning till besöket var ju förstås lilla valskrutten som finns där ute... nästa gång jag ser henne ska jag kidnappa hem henne hit! Stoppa ner henne i fickan och blåneka och sen snabbt springa till bilen. Så är det bara! ;-)

Haft ett telefonsamtal idag med en god vän. Ett samtal som kan leda till något väldigt bra. Känns otroligt skönt att kunna dela en börda med en annan person. Något som jag önskat hjälp med länge.

En bra dag idag!! Jobb i morgon.

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Hejhej! Njut, snart är hon stor... Hehe, var på avslutning i skolan idag - sonen slutar nian. *Suck* Nu är han stor - inte bara till längden (187+), utan också allt det andra. Sista gången jag fick vara med - på nåder. Ska på avslutningslunch med personalen på skolan imorgon, sen är grundskole tiden slut. Känns konstigt...
Man får väl vara liiite sentimental?? ;)
*bamsekrammen*