måndag 30 juni 2008

STORT TACK!!...vänner och släkt för alla gratulationer! Det värmer oerhört!
Det kanske har varit lite ego att inte ha berättat för alla redan tidigare men det har varit ett medvetet val. Jag har inte riktigt kunnat ta till mig denna graviditet och har därför inte velat ha frågor och gratulationer kring något jag inte trodde skulle fortgå. Jag ville komma "förbi" alla kontroller och prover men kanske mest av allt komma förbi den vecka då Lillebror föddes. Först nu kan jag glädja mig och till och med börja njuta (trots foglossning redan!! Aj som 17!!) En annan anledning till mitt val är att jag fått till mig att någon trodde det var helt ok att berätta för andra människor, om vad vi var med om i januari. Detta på grund av att jag skrivit om det i den här bloggen??? Hur tänker man då? Det kallar jag respektlöst. Men jag blir inte förvånad..

I vilket fall. Jag är lycklig! Vi är lyckliga. Maja fick frågan vad bebisen skulle heta. Svaret var baj*korv... hmmm! Får nog prata lite mer om det här :-)

Igår var jag med en vän på utställning i Borås. Jösses så många hundar och jösses vilket pyssel med dessa vovvar! Har fått lära mig massor om trimning, om amerikansk typ kontra svenska varianter. Bengrovlekar, vinklar, ryggar, skillnader i pälskvalitéer och så vidare och så vidare... Och rasen det gällde var Riesenschnauzer. Otroligt vackra hundar! Pampiga! Ena hunden i 'vårt gäng' blev BIR, kul! De två hundarna vi hade med oss i bilen, en tik på 2 år och en valpskrutt på 4 månader (ljuvlig!!) låg i sina burar under utställningen och sov! Inte ett pip! Inte ett skall! Så otroligt coola! Jag är imponerad. Om fogarna håller ska jag låna en av Hs hundar och köra lite spår och lydnad. Behöver en känga i ändan att komma igång liksom H också behöver en ;-) så det blir nog bra att puscha varandra! För att kunna kamma hem cert på dessa hundar behöver de bruksmeriteras, så så får det bli!

I dag har jag börjat packa några flyttlådor. Lika bra att börja och försöka packa några lådor varje dag. Snart är det juli och lika snart är juli slut, (hemska tanke!) och då ska allt vara packat, tömt, flyttat och urstädat. 4/8 får de tillträde. Puh! Men samtidigt skönt att det händer nåt! Kommer som sagt att vara lite Taikon närmsta året och så en bebis mitt i allt, men allt går. Som min svägerska sa, människan är otroligt anpassningsbar! Vi är väldigt bra på att gilla läget. Och detta barn är ju nummer två (tre), hade det varit första hade jag nog varit mer stressad!

Tillförsikt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får ta ett snack med Maja ang namnet...
Jag såg att du var här i helgen men jag hann inte ta mig in till utställningen-hade tänkt att jag skulle överraska dig...men icke nicke!
Jag funderar på att ta bilen up och hälsa på er nu i Juli, är det ok?
Känner du att det är för kmt så bara hojta till...
Kram Catrin

Hallongränd 4! sa...

Fullt upp för dig alltså, flytt och bebis! Men lilla Maja får nog hitta på nåt bättre namnförslag tills bebisen kommer...
Hare bra! /Annette

Blåöga sa...

Hej vännen!
Tycker det var ett bra val du gjorde, vet du varför? Jo för det var ERT och ingen annans!

Här är det mycket just nu, men ingen bebis verkstad dock(även om den fortgår)...utan valp uppfostring=)
Massa skoj!

KRAM

Lisbeth sa...

Haha, du kan köra både lydnad och spår med Morrten, fast tålamod behövs ju... Men det har väl du?? ;D

ta't lite lugnt bara, fogarna ska hålla ett tag till!

*bamsekrammen*

hanna sa...

MACHO blev juniorvärldsvinnare idag!!!!!!!!!! JWW-08! =D