måndag 28 april 2008

Skön helg!



Vilken härlig helg vi haft! På lördagen åkte vi till Dingle lantbruksskola och tittade på kossorna när de släpptes ut på grönbete! Jättekul tyckte Maja (men svinkallt tyckte mamma och pappa)! Vi gick en tipspromenad, sedan fika på bulle och mjölk (såklart!) som Arla bjöd på! Vi fick titta på kalvarna och klappa på dem. Maja tyckte de hade läskig tunga! Därefter var det dags för kossorna att springa ut på betet!



Söndagen åkte vi på auktion. Vi måste ju inreda lägenheterna inför uthyrningen i sommar. Vi fick tag i ett ordentligt köksbord och tillhörande stolar för 500:- och en kökslampa. Jättenöjda! Hur enkelt som helst att bara klä om stolarna i ett lite roligare tyg!

På lördagen var vi också och hälsade en gammal kompis i hennes nyinköpa hus! Ett jättestort hus med en massa möjligheter. Måste bara berätta lite om henne, (hoppas hon inte misstycker??) Vi träffades via vårt gemensamma intresse i ungdomen, hästar! Sen dess har vi haft kontakt lite då och då, ibland med längre uppehåll på grund av flyttar och långa avstånd. Men små mejl lite då och då har det ändå blivit! Nu bor vi i samma kommun och snart med gångavstånd mellan våra hus. Det ska bli jättekul! Hon är en tjej som alltid kört sitt race, men också alltid har tid över om det är något man behöver hjälp eller stöttning kring. Och hon är så otroligt modig! Hon köper sig en egen segelbåt! Hon går och köper sig ett hus. Hon målar och grejar och fixar till det så snart kommer det att vara tip top! Hur många morsor gör en sån grej, och dessutom kommer att ro det i hamn? Jag är imponerad! I like You!

Inga kommentarer: