tisdag 4 mars 2008

Husförsäljning!!


Idag var det dagen M. M som i mäklare. Så förmiddagen gick åt till storstäd och bortplockning av saker i huset. J och jag rännde fram och tillbaka, upp och ner, in och ut. Jösses vad man har framme saker! Rensa rensa! Gömma undan. Stress! Piffa till så det ser snyggt ut. (om det ser vi tydligen väldigt olika på min käre sambo och jag. Han hade ställt en stor jordglob, ett av honom inhandlat auktionsfynd i fönstret. Ja det står rätt. I fönstret. Det blev bortplockat av mig fortare än kvickt. Jättefult! Nån som vill ha en jordglob??)

När så mäklarna kom hade de många frågor och gick igenom husen. Rum för rum. Hur gammal är kylen? När var köket renoverat. Tvättmaskin och tumlare? Material i kaklet? Jordvärmepannan. Golv. Spis? Och så vidare och så vidare. Gäller att komma ihåg allt. Vi blev rätt så nöjda med utgångsprisen på husen. Visning på långfredag. Himla spännande, hoppas förstås på att en snorrik Norman kommer och bara ääälskar husen... =)
Jag lever fortfarande på min Malmö-helg. Njuter av lyxen att ha fått vara ensam där nere en hel helg... Det var verkligen en energikick! Ett tankefrö på en egen verksamhet föddes där nere, och det kan inte släppa min skalle. Jag måste få fart på det! Våga. Släppa taget om det kända och tråkigt invanda. Får ångesttankar av känslan att vara låst. Något måste ske!

2 kommentarer:

Lillstrumpan sa...

Jag är super glad för din skull att du haft en bra helg!
Det behövde du!!!

Kramar

Rimna sa...

Vad bra det låter! Hoppas verkligen att norrmannen dyker upp;)

Vilken härlig helg du verkar ha haft! Och visst är det konstigt det där med tvättfenomenet...

Många kramar!!