söndag 23 mars 2008

Det gör ONT!!

Har varit och ridit idag. Den där H är hopplös =) Och vilken tur att hon är det! Så jag äntligen kom upp på kusen! Med pall såklart. Och hjärtklappning! Och hyperventilation! Sen red vi säkert i två timmar! Kunskapen satt i ryggmärgen. Ringrostigt men jag kunde ju faktiskt. Travade och galopperade... flera gånger. Så fruktansvärt jobbigt! I slutet brände det i mina vader... Jag är otränad, som ett kylskåp. Ont i ändan. Ont i benen. Ont i händerna. Det var en pigg fjording på 19 år. Fick hålla emot ordentligt = ont i händerna. Va fasen är en långprommis med Morrten i berget? Nada. I morgon kommer jag inte att kunna gå. Men det får det var värt! Ååå vilken kick. Det var så himla kul! Göra nåt eget. Ensam med go kompis (som är 9!!! år yngre än jag. Gud så gammal jag är!!!) tjötade om allt möjligt. Njöt i solen. Jättemysigt!

Jag vill ha en egen nordsvensk...!!!

Sen kom Maja och J till stallet en stund. Maja fick också rida, först på fjordingen men det var lite läskigt. Sen på en liten shettis, barbacka. Gick hur bra som helst! Kul att se!

När jag kom hem blev det först ostmackor och sedan ett varmt bad, sen en yrselattack och soffläge. Läskigt men nu är det över! Blodtrycksfall antar jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Guu va härligt det låter, men stackars ända jag vill inte tänka på min bakdel om den skulle uttsättas för den aktiviteten på nytt. Men vilket rid väder jag blir såååå avis. Kram Annica

Lillstrumpan sa...

Rida? Oj har jag gjort en gång... inte min grej=)

10 april skall vi träffa läkaren, och få recept utskrivna osv.
Vet inte så mkt mer än det.
Skall bli spännande, samtidigt...
Skrämmande såklart

Kram