fredag 29 februari 2008

Nu så!Ska jag och Morrten strax sätta oss i bilen och köra till Malmö! Jag ska njuta hela helgen. Umgås med min 'gamla' kära vän J som jag inte sett på flera år. Inte klokt! Förr i tiden, när jag bodde i Lund träffades vi nog flera gånger i veckan. Och nu är det alltså dags igen! Jättekul! En hel helg! Först tänkte jag hoppa över, stanna hemma. Mådde inget vidare igår efter läkarbesöket. Det som jag trodde skulle bli som ett avstamp till något nytt. Lämna det som varit bakom och blicka framåt i stället. Så blev det inte. Det drog i stället upp en massa nya känslor och tankar. Men jag sätter mig över det där nu har jag bestämt. Jag ska åka oavsett hur jag mår på insidan. Som J skrev i ett sms ''vi kan älta hela helgen hur shitty livet är. Hoppas hoppas att du kommer'' Bättre kan det inte uttryckas!

Lilla gossen Morrten är fortfarande inte sig lik. Följer mig vart jag än går. Är jag inte hemma säger J att han ligger vid ytterdörren och väntar... det går ju inte! Så han får följa med, och träffa Ranas kullbror som bor dit vi ska. Kan vara nyttigt för Morrten att också få lite miljöombyte. Kanske? Det känns i alla fall bäst så.
Detta är första gången som jag sover borta utan Maja och Jonas, om man bortser från sjukhuset i januari, men det räknar jag inte. Ska j a g få sova länge i morron?? Så skönt! Eller då kanske man inte kan sova? När man får lov. Spelar ingen roll! Måste hinna med en liten tur i Lund också. Bli nostalgisk. Bara titta och tänka tillbaka hur det var. Då. Under studietiden.

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Hej vännen!

hoppas du haft en skön helg!

*kram*