måndag 18 februari 2008

Måndag igen!

Aaaatsschooo!

Prosit!!

Idag ska jag inte vara så djup. Bara en helgrapport. Som mest gått i snorets tecken. Febern försvann på fredagsnatten. Men lördagen var det en fröken gnäll här hemma. Lika bra att vara inne en dag feberfri. Jag tycker det är så mysigt att gå på stan på lördagsförmiddagar så jag smet hemifrån en stund. PappaJ var hemma med fröken gnäll. Jag köpte lördagsgodis åt henne och pappa och även något åt mig. Fast inte godis till mig. Inte något ätbart alls. Utan en betongskål. Är man riktigt klok? Men en fyrkantig, kanske inte skål egentligen, utan med en burk. Med trälock. Av Tove Adman. En designer från Gotland. Det har öppnat en ny affär i vår stad, som har många roliga saker. Bland annat av henne. I vilket fall, jag är jätteglad över min betongburk! Mitt "lördagsgodis"!

Melodifestival på kvällen. Jag tyckte att Rongedal var helt suveräna. Annars så tja, livet går väl inte under av att Carola måste till sista chansen? Eller? Vem orkar bry sig... Hon får väl vara himla glad och tacksam över och se det som ett stort previlegie att få se den vackra staden Kiruna ;)
Igår var vi med vänner i Fjällaskogen och grillade korv med barnen. Medan papporna och barnen gjorde upp eld (hmm genus??) så gick vi tre andra en snabb prommis. Skönt. Blev varm för det var väldigt blåsigt och kyligt igår. Maja tycker väl egentligen inte att korven är så himla god, men elden är häftig. Och att bara vara där och leka är väldigt kul! Äta kan hon göra... nån annan gång.
Idag är det måndag. Dagis är stängt. Studiedag. Vi är hemma. PappaJ jobbar. Maja kollar på Nalle Puh på tv:n och jag sitter här en stund.
Kvällens Majakommentar: "jag vill ha glass, får jag det? Nja säger jag, det är ju dags för lite kvällsmat egentligen. Nejnejnej, jag är mätt och äta sånt kvällsmat, bara glass får plats i magen. Känn här mamma, pekandes på magen!
Unge!! =)

4 kommentarer:

Hallongränd 4 sa...

Tusen kramar till liten snorig Gulle-Maja.
Tusen kramar till dig också!
/Annette

Lisbeth sa...

Hej där! Så söt hon är, lillpluttan! Och jag säger bara det att hellre hade jag sett Andra Generationen till Andra Chansen!! Kebabpizza Sliivovitza!!!! Trallvänlig, hehehe!

*kramen*

Lillstrumpan sa...

Kul! Skall följa dig här, kära du!!!!

Nilla sa...

Oj vad stor tjejen har blivit...
*L*...fast det är klart ...sist jag såg henne var lääääääänge sen*L*
Och då var hon en liten rultig tjej i en badbalja en varm sommarkväll.
Jisses vad tiden går fort.
Krya på er!!!
Kram Nilla