onsdag 7 november 2007

Ultraljud...

...igår och en liten "räka" på 3 cm syntes, hjärtat pickade på i snabb takt. Allt såg fint ut. Det känns lite annorlunda nu faktiskt att ha sett den lille/a. Illamående och trötthet börjar ge med sig och det känns faktiskt helt ok! Idag var det inskrivning på mödravården. Ett stick i fingret och så en massa frågor och info. Nu är det lugnt på "springa till sjukhuset"-fronten ett tag. Skönt. Tänk så cool man är andra gången. Första gången kunde jag inte gå dit nog ofta :-) nu är det bara skönt att slippa!
Har pratat med en tidigare chef i telefon idag och det verkade lovande med jobb där under nästa år, "trots" att jag berättade att jag är gravid. Det gjorde ingenting utan tvärt om fick jag gratulationer, och så är jag välkommen efter mammaledigheten, och alltså få en fast tjänst. Det kändes skönt! Att någon vill anställa fast jag inte kan börja jobba direkt. Det tycker jag visar på en seriös arbetsgivare. Fram tills dess ska jag hoppa in på timmar, och åka in och prata lön i nästa vecka! Spännande! Den arbetsplatsen är den enda jag hittils under mitt yrkesverksamma liv känt att "ja, här skulle jag kunna tänka mig att arbeta länge". Det är inte likt mig! Hoppat fram och tillbaka på olika arbetsplatser. Lärorikt javisst, men samtidigt är det mycket jag missat i form av arbetskamrater o.s.v.

Skolan ja... det känns lite omotiverat just nu. Har precis avslutat en kurs och håller på att samla krafter till två! (vad tänkte jag med??) nya som startar denna veckan. Har försökt läsa en amerikansk artikel på 15 sidor idag, det gick sisådär...

I morgon jobb i hemsjukvården.

1 kommentar:

Rimna sa...

Åh vad spännande!!! Kommer ihåg känslan... lyckobubblor som fyller en där man ligger och tittar på bilden av sin lilla "räka"!

Gratulerar till det blivande jobbet! Men du är så framåt så jag hade inte väntat mig något annat än att du skulle bli anställd!!!

Kram Anna ♥