måndag 14 november 2011

Alvedon Ipren och en massa te!

Det var min frukost idag. Efter en natt som jag sovit likt en klubbad säl (hemskt uttryck!) Igår kväll masade jag mig in i sängen från att ha sovit i soffan under filt, med magen proppfylld av farsdags-kladdkaka och godis! Usch! Usch! Halsont, skallebank och kanske lite feber. Alltså det här känner jag inte för alls! Jag vill fortsätta tralla på med lämning till dagis och skola, jobb, lunchtränibg, jobb och sen hämta igen på eftermiddagen. Och som bonus ibland även kvällsträning. Men så kommer irriterande virus som käppar i hjulet, tvärnit. Vila och sen nya tag. Undrar hur 'farligt' det är att träna med förkylning i kroppen...?

Idag hemma med de två A:na som lider av samma symtom men med tempar upp emot 40-strecket. Maja frisk och i skolan, fick ordnat så att hon fick följa med en skolkompis och hennes pappa till skolan så att jag slapp väcka och dra upp och med Anna och Axel till skolan. Tur man kan hjälpa varandra.

Får se vad dagen har att erbjuda! Duplo, sagor, Pippi-film, puzzel och rita skulle jag tro!! Jiihaa!!

2 kommentarer:

Camillasrum sa...

Du ska INTE träna med förkylning i kroppen!! Det är som att slänga tändvätska på elden, säger min PT! Den lilla tiden du är förkyld hinner kroppen hämta sig lite och du tappar inte formen alls! Det gjorde inte ens jag som var förkyld och hostig i tre veckor! Sköt om dig nu och krya på dig! Kram

Ulrika sa...

Ok, tack det känns redan bättre! Tydligen är detta något som barnen i skolan och på dagis har/haft. En dags hög feber och dagen efter feberfria!
Kram!