måndag 27 juni 2011

Nya tag igen!

Fy för dessa långa helger, de är verkligen karaktärförstörande. Planen var att låta bli kolhydraterna, och att vara måttlig med det andra. När planen spricker (såklart!) finns nästan ingen hejd! Men samtidigt, fantastiskt trevligt. Midsommarafton tillbringades med härliga vänner på midsommarlunch. Underbart god mat, sill, vin, nubbe. Jordgubbsgräddtårta. Mmm!
På lördagen var det lugnt, med promenad på stan och koll på den traditionella cruisingen av raggarbilar. Eller Amerikanare kanske jag borde kalla dem i stället. Vi fick besök, så våra och deras barn badade på trädäcket så det stod härliga till. Kul!
Därefter följde söndag med ännu mera mat, vin, drinkar och desserter. Middag på Brygghuset med goa goa vänner. Min torsk gick inte av för hackor! Gott vin till såklart! Liksom chokladpannacotta till dessert. Varför låta bli liksom? :) Och det värsta tänkbara... Igår kväll, pizza! Hemma vid köksbordet med vännerna från Brygghuset... tillsammans med ännu mera vin smiddes planer. Oj så kreativ man är i businessbranschen efter att blodet späds med alkohol ;) Huvvaligen!

Detta gåkke an! Nu måndag och pulverdiet. Grymt trist! En sån här frossarhelg sätter sina spår, nu ska de springas bort. Får bara vänta tills ungarnas far kommer hem. Jag är hemma med barnen på deras första sommarlovsdag idag (rastlösa, understimulerade, dagisvana, uttråkade ungar, piuh!)

Inga kommentarer: