måndag 30 maj 2011

Blogger strular..

Men jag smiter in en bakväg och skriver lite ändå. Om det nu funkar!

Gårdagens frosseri är avslutat. Det var hysteiskt gott. Men nu får det vara nog på den fronten. Frukost med min egen müsli, och så sallad med överbliven tacoköttfärs till lunch. Så himla bra med rester! Nu är kroppen full av må-bra-endorfiner igen. Jag trotsade mitt onda, åt mina smärtstillande och ställde mig att trampa CT. Först lite uppvärmning med Morrtenprommis. Att gå gör vrålont, så det gick inte fort. Trampar jag på CTn på ett visst sätt funkar det fint, det är inte alls samma påfrestning på benen att trampa som att gå eller springa. Underbart skönt! Första milen gick rätt lugnt med ljudbok i öronen, sen ville benen mer så jag bytte till tempo-musik och trampade som en dåre sista dryga milen! Det är helt fantastiskt skönt. Bli helt slut, svett som rinner och inte vilja sluta. 'en låt till....bara en låt till...' Fast skönt är en rejäl underdrift!

I kväll jobb på sjukhuset här i stan. Hoppas på en bra kväll med en del att göra. Kul!

Nu är jag på ett strålande humör igen, tänk att lite trampande kan ge mig så mycket! Enormt!!


................
Dagens:
vovveprommis i makligt tempo: 3.17 km.
CT-tramp: 66 minuter, 2.23 mil.
Situps: 100 st. I etapper.

NÖJD!!

Summan av kardemumman såhär ikväll efter en dag utan powerwalk men med CT-tramp, cykel uppför alla backar till jobbet och sen en massa rännande i korridoren fram och tillbaka, är att jag inte har varken mer eller mindre ont i benet än tex igår då jag vilat två dagar. Summan ont, är konstant. Så då fortsätter jag såhär. Tramp på förmiddagen och ingen powerwalk. Men smärtstillande läkemedel. Fick rådet på jobbet ikväll att testa Voltaren gel på smalbenet. En sån tub ska inhandlas imorgon!!

Läget under kontroll igen!!

1 kommentar:

Camillasrum sa...

Hoppas du tar det lite lugnt så det hinner läka också! Det är så tråkigt när det gör ont nånstans! När jag träffade min PT för några dagar sen sa han att in inflammation i knäna nog berodde på för LITE träning, hrmmm!! Så nu blir det nog mer av den varan är jag rädd ;-)) Sköt om dig!! Kram