söndag 13 mars 2011

Söndagsmys!

Ingen långprommis idag, men något bättre. Maja vovve och mamma gick på runda. Vi letade hemliga agent-vägar. Stigar och genvägar jag gick sist på för kanske 25 år sen... Shit vad gammal jag är! Närmar mig fyrtio med stormsteg! Om nåt år är jag där! Jaja. Det är som det är. I vilket fall fick jag vara mister bister på promenaden och Maja var Kent agent. Jag fick bygga en bil till Kent agent, den var i glas och behövde jordgubbssaft för att köras. Och tutan lät väldigt konstig! :) Underbar fantasi denna unge har! Morrten älskade upptågen och var helt med på noterna !

Väl hemma igen blev det lite käk, sen skulle tre ongar få pyamasar på, välling i två magat, saga i två par öron och så nattning av tre små godingar! Nu har vi förresten ytterligare en gångare i familjen. Ja kunnat gå har han länge, men nu har går han mer än kryper. Görnöjd! Mallig, promenerar och ler stort! Liksom kolla vad jag kan!! Gullunge!

Nu precis har jag trampat crosstrainer långt över en timma och det resulterade i två mil. Rekord! Jisses mina ben! Sega! Planen var ett joggingpass ute idag, men det hanns inte. Skulle vara intressant att se hur långt jag orkar att springa? Nu hoppas jag på att sova gott, sova riktigt hårt så att jag inte vaknar och ligger där och funderar bort halva natten. Vi får se!

2 kommentarer:

Marianne sa...

Så du "kidnappade" tillbaka Morrten igen! ;-D

Ulrika sa...

Haha! Japp, när Maja bad veknade mormor ;) men himla praktiskt med hundvakt om det skulle behövas! Känner hur jättemycket jag har saknat honom, sicken myskille!! <3