torsdag 17 februari 2011

Tja, vad händer egentligen? Inte så mycket mer än det vanliga. Dagislämning av M och stora A på morgonen. Sedan en riktigt lång runda med lilla A i vagnen. Varenda dag samma runda. Uppför och nerför alla backar!! Ungefär 8 km är rundan, det mäter min mobil upp. Jag hittade en app som visar långd och på karta hur jag gått! Gött! Maten som gäller är GI. Riktigt gott, jag har hittat en favvo i kokta dinkelkorn. Med lite olja och vinäger över och gärna uppblandat med wokisar eller sallad, är det jättegott.
Helgen som gick slarvades det en hel del matmässigt. Vi har hela familjen varit i Värmland och hälsat på goda vänner där. Jättemysigt och trevligt! Goda viner och god mat. Lek och busland när papporna kollade på svenska rallyt. Molkoms antik och design- butik för mammorna. Det blev dyrt... Jaja. Men fint kommer det att bli!

Jobb igår. Börjar bli mätt. Ska på intervju för nytt jobb i nästa vecka. Kul att bli uppringd och vara eftertraktad :D annars så funkar ju Norge. Jag ska dit i helgen är det planerat men igår på jobbet började ögonen klibba igen. Usch. En eländig präktig dubbel ögoninflammation har jag fått, plus förkylning. Så jag vete sjutton om jag borde åka till en infektionsavdelning när jag själv är infekterad... Avvaktar tills imorgon!

En annan sak, jag blev kär där uppe i Värmland! Huvudlöst förälskad i... familjens Ipad. Så en sån ligger nu på köksbordet. Med rosa fint skydd på sig. Min! Leksak! Roligt!

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Kanske en bra idé att inte åka.. ;)

Ipad!? Ok, nu har du inte tid att jobba.. ;d

Kram

Ulrika sa...

Precis! Jonas sa att det är dens fel att jag fått ögoninfl. kan inte förstå vad han menar med det?? Jag har ju knappt använt den *host*