onsdag 20 oktober 2010


Min frukost... Mmm nam nam eller not!!?

Men så ser det ut nu förtiden. Pulver, vatten och kaffe. Cola Zero. Och lite lite mat emellanåt... plus en redig promenad varje morgon efter att M&A lämnats på dagis. Går jag snabbt tar det en och en halv timma, en knapp mil har jag räknat fram på ett ungefär. Mycket uppförsbackar och högt tempo. Ibland har jag sällskap och det är knappt att det går att prata samtidigt. Det gör nytta! Sakta men säkert. Och det går rätt så bra. Fokus på målbilden! Den veckan vi var uppe i norr brann i frosseriets tecken, vin, godis och god mat... men det måste man ju unna sig ibland. Annars orkar man ju inte med det här!

Den här kroppen är äntligen under renovering efter alla graviditeter, frosserier och amningar under de senaste fem åren. Det känns så himla bra att vara klar med att sätta barn till världen. Efter Anna kändes det inte riktigt så. Nu är jag proppnöjd! Och det är en härlig känsla. Att vara nöjd! That's it liksom. Nu ska vi njuta av det vi har, och det vill jag lova att jag gör! Det är underbart med alla barn och att få vara mamma till dem! Följa dem och se deras utveckling! Nu har också lilleman fått eget rum så nu sover jag mycket bättre igen, bara det gör underverk! Att få sova flera långa timmar i sträck! Snacka om energikick!


1 kommentar:

Camillasrum sa...

Vad duktig du är som kämpar, men det lät inget roligt med pulver inte...Funkar det inte att äta vanlig mat med grönsaker och frukt, lagom stora portioner? Jag tror man går ner lika fort då... Ha det gott! Kram Camilla