fredag 3 juli 2009

Det börjar...

...bli färdigt här hemma med det som vi planerat att hinna. Gårdshuset är alldeles nästan helt klart. Några småtavlor och lite 'pynt' så är lägenheterna färdiga! Det har varit ett projekt som heter duga. Av ett ruckel med mögellukt och utedass har det blivit två moderna compakt living-lägenheter. Jag är jättenöjd! Det kommer bilder på före och efter! Jag måste bara sortera dem först!

Igår kom det femton ton naturgrus hit hem. Detta las i högar av lastbilen... dessa högar skulle planeras ut... med handkraft! Så denna Ulrika spottade sig i nävarna och började att skyffla. Jösses så tungt och jösses så varmt men skam den som ger sig! Efter några timmars slit och X antal liter vatten har vi nu en gård som inte ser ut som ett krigsland, utan har fint granitgrus med rund form. Otroligt skönt att gå på. Och det blev så fint med mina krukor och våra utemöbler... Jag är så nöjd! Idag känner jag att jag sträckt en ljumske. Av alla ställen man kan sträcka sig så just där. Jag kan knappt ta mig fram, svinont gör det! Men det går väl över antar jag!

Maja hoppade i går i ett sånt där uppblåst hopptorn som brukar finnas på tivoli ni vet, men fastnade på något sätt med benet. Så nu haltar hon fram med stukad vrist och lite ont i knäet. Lilla loppan!

Nu dags för IKEA och de sista inköpen till Gårdshuset!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Ajdå, stackars dig och Maja som har ont, hoppas det släpper snart.

Härligt med avslutade projekt, här känns det som att våra projekt aldrig hinner avslutas förrän, nästa projekt är igång.

Hoppas ni får en toppenhelg!

Camilla sa...

Hoppas du får en härlig helg, mitt i allt jobbande! Kram Camilla