torsdag 11 december 2008

Wow!

Jag har vunnit en korttävling för Prickiform! Jag skickade in ett par kort till deras öppet hus och besökarna där fick rösta på det kort de tyckte bäst om av dem som fanns där. Och mitt kort vann! Jag är såå GLAD!! Vinsten var ett paket med granstämpel, två olika band, en burk med ultratjockt embossingpulver och fem kort med kuvert. En kanonvinst och jättekul att hitta på något att göra utav. När jag och min goda vän var på Partillemässan fick vi se hur man gör med sånt tjockt embossingpulver, man värmer två lager liksom. Jättefint! Det ska bli kul att testa här hemma även om tiden just nu inte riktigt räcker till för kortmakeri!

Idag har jag gjort småköttbullar till jul, men det blev för lite! Så det är bara att köpa mer köttfärs... sen har jag gjort Leilas mandlar från Barcelona rullade i kakao-kanel, smarriga!
Dessutom har vi haft kaffebesök! Vi har 'blivit av med' lite överblivna möbler och då blev det lite fika efteråt. Trevligt!

Imorgon är det lucia på dagis, på lördag är det fotbollsavslutning för Maja. Tomten kommer! Och på söndag är det julmarknad på stan och sen får vi besök, ska bli så mysigt att få träffa dem igen!!

Och sen, på måndag, ja då är det ju för 17 veckan före jul! Jisses! Och inte en enda julklapp är fixad! Men på tisdag sticker en vän och jag till ta daaa... Ullared! För första gången för min del! Då ska alla julklappar inhandlas. Vi ska bara köpa till barnen i familjen så det borde ju bli ganska lätt fixat där... hoppas jag!


Kortet som vann :-)

4 kommentarer:

Lisbeth sa...

Grattis, det var kul! Du är suverän på de där pillkorten, önskar jag kunde! :)

*krammen*

Hallongränd 4! sa...

Jag förstår att ditt kort vann, för det är väldigt, väldigt fint. Jag gissar att du kan hitta en del julklappar i Ullared. Var där i somras och det är STORT.
Kram!

Linda sa...

Grattis, vad roligt! Förstår att det kortet vann, jättevackert!

Trevlig helg! Och hoppas du får en fin tripp till Ullared

Kram!

Jessica sa...

Alltid skoj att vinna, förstår också att du vann, kortet är jättefint.

Håller med, julen närmar sig med stormsteg, tom har vi lite snö, även om jag gissar att den inte blir kvar så länge. Passade iaf på att låta vovven dra sonen i pulka idag, så mysigt.

Ha det så kul på Ullared, du kommer nog hitta massa klappar där.